Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon sértő, ha kibújok a...

Nagyon sértő, ha kibújok a gólyaavató alól?

Figyelt kérdés
Lesz ilyen gólyaavatónk, vagy szecskabál vagy hogy is hívják. Semmi kedvem hozzá, felesleges hülye.ségnek tartom. Nem is értem minek ilyet rendezni, tisztára mintha az óvodában lennénk. Szerintetek ha szülői nappal elsummantanám azt a napot, azzal nagyon kiutáltatnám magam, vagy meg lehet csinálni?
2014. okt. 13. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem sért.
2014. okt. 13. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mentem el, mert én is hülyeségnek tartottam :D Nem tudom, Nálatok ez hogy nézne ki, de nálunk a gólyáknak táncolniuk kellett az egész suli előtt O.o Na mondtam, köszi szépen, nekem ez nem kell :D
2014. okt. 13. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Meg lehet csinálni! A hivatalos része rendben is lesz! Az sem biztos, hogy kiközösítenek, de nagyon valószínű!
2014. okt. 13. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 hétre rá mindenki elfelejti az egész baromságot.
2014. okt. 13. 21:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Elsősorban a tanárokra, pontosabban az osztályfőnökre gondoltam, vele nem árt jóban lenni. Az osztálytársaim meg közösítsenek ki, ha akarnak, nem izgat.
2014. okt. 13. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem mentem el mert hülyeségnek tartottam. (Fiúknak nőnek öltözve kellett volna megjelenni)

Senkit sem érdekel hogy ott vagy-e vagy sem. Aki bulinak tartja elmegy. Én nem tartottam annak. Semmi következménye nem lett.

2014. okt. 13. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Emiatt fognak legkevésbé kiközösíteni. Ha az OF mániája vagy szól érte, ha nem fel sem tűnik neki.

Nálunk délután volt, nem suli időben, így igazolást sem kellett vinni ha hiányoztál.

Ha csak simán bemennél normálisan felöltözve, attól még veled is csináltatnának feladatokat, hogy ki ne maradj a "buliból" (csak gondoltam figyelmeztetlek).

Szerintem is hülyeség.

2014. okt. 13. 23:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is kivettem arra az időszakra egy hét "betegszabadságot". Igazából mindenki leszarta, észre sem vették, hogy nem voltam ott; csak jót röhögtek azon, akik beöltöztek, még hetek múlva is.
2014. okt. 14. 00:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi ez, egyetem? Gimiben már gólyák vannak? Nálunk még csibetábor meg ilyenek voltak. :) de mindenesetre ha nincs kedved menni, ne menj, ez ilyen egyszerű.
2014. okt. 14. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!