Mit csináljak, ha csúfolnak, mert van barátom?
Az osztályomban és egy másik osztályban elég sokan utálnak és szivatnak, mert nem vagyok túl szép..És 2 hete lett barátom és a másik osztályból pár ember, akik cseszegetni szoktak, megláttak minket egyik reggel, ahogy kézen fogva sétálunk és azóta mindig beszólogatnak, hogy egy ilyen "gyönyörű" csajnak, mint én, hogy lehet pasija, meg ilyenek...Vagy az egyik csaj is odajött reggel a barátnőjével és így fennhangon kérdezte, hogy -Még együtt vagy a barátoddal??? -és közbe röhögtek. Vagy pl. bejöttek a tornaterembe, amikor edzésen voltam és a tanárnak azt mondták, csak meg akarják nézni az edzést, mert lehet, ők is járni akarnak, közbe csak azért jöttek be, hogy kiröhögjenek és állandóan, amikor bármit apró dolgot elrontottam, elkezdtek nyeríteni a röhögéstől. Meg az egyik lány közülük látta, hogy épp ott vagyok a közelükben, direkt tök hangosan mondta, hogy -Nézzétek már TUDJUK KIT, olyan ocsmány :sss
Szóval kb ilyesmik...És nagyon rosszul esik...Szerintetek mit kéne tennem?
16/l
Szia!
Hát én is sokat szenvedek a szekálással,lenézéssel egyáb dolgokkal...
De viszont a legtöbből az irígység üvölt.
Nincs nekik normális életük ezért foglalkoznak a tiéddel.
Pont ezért kell nekik a szemükbe vigyorogni és kiosztani őket.
Biztos egy csinos és szép,kedves lány vagy és csak ezt irígylik tőled.
Röhögj a képükbe és csak sajnáld le őket...mert van miért =)))
Remélem segítettem =)
Valakit azzal csúfolni hogy csúnya??!! Jézusom... 16 évesen ez tényleg primitív. Nem véletlenül használtam a pimitív szót. Ki csinál ilyet, könyörgöm?
Remélem nem hiszed el, hogy csúnya vagy!
Nincs csúnya nő, csak kell hozzá megfelelő mennyiségű pia.
Viccet félretéve:
"azt piszkálják aki hagyja"-ez így igaz
én azt moondom hogy passzívan szemétkedj velük. Köpd be őket dolgozatnál ha puskáznak, ha cigiznek az iskolában....stb
Ismerem azt a"beszólogatós fajtát" , és minden alrósággal ki lehet náluk váltani egy hisztirohamot.
Köszönöm, igazatok van :)
Utolsó: Hogy érted, hogy okosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!