Szerintetek igaz barát az ilyen?
Már álatalános 2. Óta a barátnőim. Most 8.-os vagyok. Egy másik osztállyal voltunk osztálykiránduláson és bemutattak az egyik ismerősüknek így: Ő itt xy. De disznónak hívjuk mert nagy az orra.
Nekem ez nagyon rosszul esett. És azóta folyton vannak ilyen beszólásaik,röhögnek,úgy hogy vannak ott egy csomóan. Meg mutogat az Lb-s képünkre (ami ki van rakva az asztalomra!!!) hogy úristen de nagy ezen a képen az orrod! De az a vicces,hogy pont az mondja,aki segghülye,és nem is szép /persze sose vetem fel előtte,nem szeretném megbántani,(és mielőtt az egomról kezdenétek beszélni megjegyzem: kitűnő tanuló vagyok, és nem tartom magam sem szépnek,inkább átlagosnak)/
Szóval nemtudom higy mit gondoljak,mert szerintem azzal nem csúfolhatjuk a másikat amiről nem tehet.Én mindig a mellette álltam,mindenben segítettem. Csak ez most nagyon rosszul esett.
Az orromra előtte senki nem tett megjegyzést,voltak udvarlóim is. De most az önbizalmam romokban hever. Mindig azt hiszem,hogy beszélgetés közben valaki azt nézi.
Szerintetek...? Mit tegyek..?:(
Köszönöm,de szerintem ez nem poén.
És azt kifelejtettem a szövegből hogy a pattanásaim miatt is piszkálnak.Pedig nincs is sok,sőtt szerintemilyen korban már normális.
És szerintem már kihűllt a barátságunk. Egyszerűen nincs közös témánk.
A fiúkat nagyon bírom az osztályból,de ha melléjük ülök akkor már egy r*banc vagyok. Azt mondta egy másik barátnőm hogy csak féltékenyek vagy stb.
Bocsi hogy így mindent megosztok, csak anyukámon,és egy barátnőmön kívül nincs olyan ember akinek elmondhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!