Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek igaz barát az ilyen?

Szerintetek igaz barát az ilyen?

Figyelt kérdés

Már álatalános 2. Óta a barátnőim. Most 8.-os vagyok. Egy másik osztállyal voltunk osztálykiránduláson és bemutattak az egyik ismerősüknek így: Ő itt xy. De disznónak hívjuk mert nagy az orra.

Nekem ez nagyon rosszul esett. És azóta folyton vannak ilyen beszólásaik,röhögnek,úgy hogy vannak ott egy csomóan. Meg mutogat az Lb-s képünkre (ami ki van rakva az asztalomra!!!) hogy úristen de nagy ezen a képen az orrod! De az a vicces,hogy pont az mondja,aki segghülye,és nem is szép /persze sose vetem fel előtte,nem szeretném megbántani,(és mielőtt az egomról kezdenétek beszélni megjegyzem: kitűnő tanuló vagyok, és nem tartom magam sem szépnek,inkább átlagosnak)/

Szóval nemtudom higy mit gondoljak,mert szerintem azzal nem csúfolhatjuk a másikat amiről nem tehet.Én mindig a mellette álltam,mindenben segítettem. Csak ez most nagyon rosszul esett.

Az orromra előtte senki nem tett megjegyzést,voltak udvarlóim is. De most az önbizalmam romokban hever. Mindig azt hiszem,hogy beszélgetés közben valaki azt nézi.

Szerintetek...? Mit tegyek..?:(

2014. okt. 1. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Beszéld meg velük, hogy neked nagyon rosszul esik,hogy csufolnak. Addig szinte senki nem veszi észre ezeket a dolgokat, amíg valaki rá nem mutat. Mi is szoktuk szivatni egymást legjobb barátnőmmel, de csak poénból.
2014. okt. 1. 16:06
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm,de szerintem ez nem poén.

És azt kifelejtettem a szövegből hogy a pattanásaim miatt is piszkálnak.Pedig nincs is sok,sőtt szerintemilyen korban már normális.

És szerintem már kihűllt a barátságunk. Egyszerűen nincs közös témánk.

2014. okt. 1. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Ismerős. :/ Nálam is ez volt... pont úgy, mint nálad. Nekem is nagyon szarul esett, ezt elmondtam a 'barátnőmnek'. Nem fejezte be, azt mondta, hogy ne legyünk tovább barátok. Nagyon meglepődtem, mert nekem ő volt a legjobb barátnőm, akkor is, ha piszkál. Mostanra már halálos ellenségem.. :D De talán jobb is ez így.. Nagyon megváltozott. :(
2014. okt. 1. 16:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne barátkozz vele ha ilyen bunkó.
2014. okt. 1. 16:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. okt. 1. 16:28
 6/9 A kérdező kommentje:

A fiúkat nagyon bírom az osztályból,de ha melléjük ülök akkor már egy r*banc vagyok. Azt mondta egy másik barátnőm hogy csak féltékenyek vagy stb.

Bocsi hogy így mindent megosztok, csak anyukámon,és egy barátnőmön kívül nincs olyan ember akinek elmondhatnám.

2014. okt. 1. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem pl csúnyalánynak nevezett meg a barátom a volt osztálytársam.Már megsértődtem rá és nem tartom a kapcsolatot velük.
2014. okt. 1. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi a legjobb baratnommel oda-vissza szoktuk egymast kirohogni. Legutobb a kozos kepunkon kirohogott a baratnom mert tokam volt, en pedig kirohogtem mert bandzsa volt. :D Semmi rossz indulat nem volt bennunk. Mindossze tudunk egymason es magunkon nevetni onfeledten. Es en csakis arra mondom azt, hogy legjobb barat akivel beszolhatunk es kirohoghetjuk egymast sertodes nelkul. :)
2014. okt. 1. 21:34
 9/9 anonim válasza:
nekem is volt ilyen..néha még most is azt gondolom hogy mindvégig tettette a barátságot(ovi óta LB-k vagyunk)Nem tudok mit tenni de szerintem te mond meg neki hogy ez téged bánt..és legalább tisztázzátok.Legfeljebb vége a barátságotoknak de legalább őszinte voltál.Persze tudom hogy nehéz..Sajnos át tudom érezni:((
2014. okt. 4. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!