Mit tegyek? (Kérdés túl rövid)
Egyszerűen ne foglalkozz velük.
Ha meg már nem bírod ki akkor akár mennyire is kisiskolás,de szólj a tanárnak!!
Ha az osztályfőnök (vagy éppen aki tanít) nem csinál semmit az ügy érdekében (ezt is cikinek tartod,de hatásos) szólj anyudnak,apudnak tesódnak.Vagy beszéld meg velük,hogy miért kell ezt csinálni.Vagy éppen mondd meg nekik,hogy haggyanak békén.De ha új vagy akkor azért.Nálunk is így van.Ha új akkor azt csesztetni kell minden féleképpen.
Semmit, ez már marad így.
Ha a sarkadra állsz, azért szenyóznak, ha nem, azért szenyóznak, ha változtatsz, azért szenyóznak...
Gimiben engem nem szerettek, megaláztak, kibeszéltek a hátam mögött és ha velük voltam, oltogattak, beszólogattak.
Jó pár évvel gimi után (lesz már lassan 10) annyit tudok mondani, elmúlik az általános meg a gimi és jön majd az az időszak, amikor totálisan leszrod hogy ki hogy viselkedett akkor Veled, mennyire rosszul bántak Veled, stb.
Hagyjad, hagy csinálják, vedd inkább poénra, nem kell beléjük szerelmesnek lenni; 2 év hamar elrepül és utána soha az életben nem hallasz felőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!