Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Aki kocsival jár minden nap...

Aki kocsival jár minden nap suliba az gazdag?

Figyelt kérdés
Nem egy nagyszám kocsi, csak egy 2002-es Opel Astra G.
2014. szept. 25. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem rossz az a kocsi, amúgy hány éves? Ez attól is függ, ha 17-18 évesen jár ilyennek középsuliba akkor valószínűleg igen.
2014. szept. 25. 20:45
 2/8 A kérdező kommentje:
18 éves.
2014. szept. 25. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is saját autóm volt 18 évesen, de a délutánjaimat egy raktárban töltöttem.
2014. szept. 25. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Tudod mikor vagy gazdag? Amikor nem kell vásárlás közben azon gondolkoznod, hogy mennyi van még a számládon, és perszer nem 10-20ezres tételeket vásárolsz. Nekem ez lenne a gazdagság. Amég valaki csak egy opellel jár, addig nem gazdag, maximum jó módú, vagy középosztálybeli.

Amúgy meg ne foglalkoztasson, hogy ki mennyire gazdag, semmi értelme mással törődni.

2014. szept. 25. 21:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Magammal törődök jelenleg is.

3-as: Tudom milyen érzés, de csak így tudok kocsikázni.

2014. szept. 25. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Ez nézőpont kérdése. Egy ilyen kocsi kb. 500-600 ezer körül van ha nem teljesen leharcolt autót akarunk. Tehát nem drága. Persze fent is kell tartani.

Viszont nekem az a véleményem, hogy iskolába csak akkor érdemes kocsival járni, ha a tömegközlekedés rossz. Nekem az ilyen kocsival megyünk tíz kilométerről suliba amikor negyedóránként jár a busz gyerekekről az a véleményem, hogy csak rázzák a rongyot. Nekünk négy kocsink van de soha nem jutott eszembe, hogy kocsival kellene iskolába menni, amikor az iskola biciklivel és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Sok mai fiatalnak hiába van kocsija meg okostelefonja, amikor egy beszélgetés alkalmával kiderül, hogy soha nem volt még külföldön, és amúgy egy 60 m2-es panelban laknak a nyolcadikon.

Gazdag e? Semmi esetre sem. A szülei lehet, hogy gazdagok, de lehet, hogy csak felvágnak a semmire.

2014. szept. 25. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez nagy hülyeség,nincs kocsim ,de jól élek
2014. szept. 25. 22:01
 8/8 A kérdező kommentje:

6-os: Minden évben külföldön nyaralunk, Amerikában 3x voltunk.Falun lakunk egy 2005-ös építésű 80 nm2-es családi házban.

Szüleimnek egy 730d-van.

Gazdagok a szüleim? Valószínűleg igen.

Én gazdag vagyok? Nem.

Magamnak dolgozok mindenért és próbálok elhatárolódni a szülőktől.

Csak ez suli mellett nehéz.

2014. szept. 25. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!