Szóljak valamit a fiúnak aki " csúfol"?
Az a helyzet, hogy szalagavatóra készülünk, és az egy évvel fiatalabb évfolyamon tanuló fiúkat kértük meg, hogy táncoljanak velünk.
Na és most az a helyzet, hogy én kicsit nagyobb darab vagyok, vagy úgy is mondhatjuk, hogy dagadt ( 160cm és 72 kg).
Amikor próbálunk, akkor rendesen viselkedik, mondhatjuk, hogy kedves meg minden. De tudom, hogy utána a többi fiúval kitárgyalják, hogy milyen rossz neki, hogy ilyen dagadt lánnyal kell táncolnia. Szerintetek szóljak neki, hogy tudom? Nem tudok a szemébe se nézni emiatt, mióta tudom. De párcserére meg nincs lehetőség. Egyrészt, mert a többi fiú sem szeretne velem táncolni, másrészt pedig a lányok mind magasabbak.
Mit tanácsoltok? Nekem eddig sem volt semmi önbizalmam, és így meg végképp semmi kedvem a próbákhoz :(
hallottam a saját fülemmel, körbenézett mielőtt mondta a másik fiúnak, csak engem nem vett észre.
Úgy döntöttem nem mondok semmit, mert csak balhé lesz belőle. De azért köszönöm a választ
Olyan undorítóak az ilyen emberek. Ne foglalkozz vele! Attól, hogy nem vagy egy nádszál, miért lennél csúnya?
Szerintem amúgy szólj neki, hogy tudsz róla, legalább kicsit beég :D Maradj erős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!