Mit tegyek? Nagy a baj?
14éves budapesti lány vagyok
Barátnőmnek olyat mondtam amit nem szabadott volna elmondania senkinek,1-2 zavaró ember miatt átiratkoztam másik osztályba,és a barátnőm meg elmondta hogy miért mentem át(nem mondtam neki hogy titkos de tudta hogy oltári nagy baj lesz ha megtudják)és mivel az egyik személynek az apja apa haverja meg anyáé is.
Megtudta a tanár is és most azt kérdezgeti a tanár miért mentem át stb. szóval a barátnőm miatt megint gázban vagyok és ugyan ez volt tavaly is akkor más volt de abból is elég nagy káosz lett
S.O.S. mit tegyek?!
A megoldás igen egyszerű, ne hallgass az előttem kommentelőkre.
Na szóval, először is pakold össze a cuccaid, vigyél magaddal sok pénzt, majd menj el nevet változtatni, csináltass útlevelet, repülj ki Mexikóba és kezdj el dolgozni a Mexikói maffiának. Probléma megoldva.
(Komolyra fordítva a szót, így látatlanban tényleg elég nehéz megoldást találni a problémára, privátba küldd el esetleg a titkot, és ha tudok segíteni, akkor valamivel komolyabban válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!