Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Túl sok a korkülönbség, vagy...

Túl sok a korkülönbség, vagy érdemes megpróbálni?

Figyelt kérdés
"Tavaly", azaz idén tavasszal fejeztem be a gimit. 18 éves vagyok, és három éve (15 éves koromtól) magán tanárhoz jártam. Nagy volt a fellángolásom iránta, mindig is vonzódtam hozzá, éreztem, hogy alapból mellette van a helyem, de közbe mindig is tudtam, hogy ez elfog múlni. Nincs családja, és 44 éves. Annyira jó ember, úgy bírom a személységet, hogy nem tudom elfelejteni. Érettségi alatt végig kint várt, és "mellettem" volt. Azóta nem találkoztunk. Múlt héten elmentem a suliba, mert látni akartam, és még mindig úgy érzem, hogy nem tudok elsazkadni tőle, mert nagyon szeretem. Érdemes lenne "próbálkoznom nála"?

2014. szept. 14. 22:56
 1/8 anonim válasza:
3 év után is így érzel akkor mindenképp próbáld meg. Mondjuk flörtölj vagy bókolj neki, aztán megtudod. Csak el en küldjön, mert a visszautasítás után minden rossz lesz! Sok szerencsét!:)
2014. szept. 14. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy nagy a korkülönbség, ezért majd furcsán fognak rátok nézni ha összejöttök.
2014. szept. 15. 02:31
 3/8 anonim ***** válasza:
beteg dolog. keress egy hozzad illo part.
2014. szept. 15. 07:38
 4/8 anonim válasza:
Szerintem ha tényleg szereted, érdemes megpróbálni, és elmondani neki. Én is hasonló helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy ő még három év után sem tudta meg, azóta folyamatosan ezen görcsölök. Mi lett volna, ha... Szóval hajrá! :)
2014. szept. 22. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kicsit félreérted magad is, és őt is. Kívülről nézve nekem úgy tűnik, hogy inkább anyaként bánt veled, írtad is, hogy nincs családja, talán ezért tekinti sajátjainak a diákjait.

Valószínűleg te is csak ezt értelmezted félre, és neked sem valódiak az érzelmeid, csupán csak egy olyan nőt látsz magad előtt, akit el tudnál képzelni magad mellett, hiszen gondoskodó. Gondold át egy párszor, mielőtt bármit is csinálsz.

2014. szept. 28. 17:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Férfi.:D
2014. szept. 28. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor fordított a helyzet, lányaként gondol rád :D

Te meg talán az apát látod benne, nem? Volt nekem is egy tanár, akit nagyon megszerettem, szinte jobban mint a szüleim. Viszont magammal kapcsolatban arra jutottam, hogy azt látom csak benne, amilyen szülőt én szerettem volna magamnak. De, ha nálad más a helyzet, akkor érdemes lehet lépned.

2014. szept. 28. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:

lett valami?

egy próbát megér elmenni a suliája még 1x beszélgetni vele. stb aztán majd látod hogy mennyire érdekled így is.

mert magántanároknál ez a jellemző hogy addig érdekli őket amig le nem megy a vizsga stb. mert az az ő érdeme is

de mondom próbálj hozzá közeledni. semmi veszteni valód nincsen.

2014. nov. 17. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!