Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan kell fellépni az...

Hogyan kell fellépni az agresszív tanárok ellen?

Figyelt kérdés

mit javasoltok, ha pl hozzám ér ,ráncigál , vagy a képembe ordíbál,vonyít fenyegetőzik

azt most leszögezném hogy egy tavalyi fűzet véget le ordította a fejemet már az első héten mert elfelejtettem elvinni ... bezzeg csak a fiúkat baxogálja állandóan ...

2014. szept. 7. 08:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De semmi köze más órájához hogy ki és mit írkál be ! a régi ofijaim 100x rendesebbek voltak ,a másik meg az hogy olyan helyen probál kis királyt játszani ahhol ö egy árnyék nincstelen se kutyája se macskája se senkije mert mindenkit kioktat ... 50éves koromban én nem lennék ilyen gonosz a saját osztályommal ráadásul nő létére ... azt megtanultam hogy mindig a tanárnak van igaza ... de már sajnos a tisztességes emberrel is úgy beszélnek bánnak ezek a tanárok (tisztelett a kivétel) mint a kutyával...
2014. szept. 9. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az osztályába járó tanulókhoz van köze. Amíg odajársz, az iskola szabályait be kell tartani, akármilyen a stílusa az osztályfőnöknek.
2014. szept. 9. 17:59
 13/16 A kérdező kommentje:

Az nem tartozik a szabályai közé hogy felügyelje más tanárok beírásait !

és nem írhat be más tanár órájára útólag hiányzónak !

2014. szept. 9. 18:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem akarod végre tudomásul venni, hogy vannak szabályok (iskolában, munkahelyen), amelyeket be kell tartani? Elkövettél valamit, és megpróbálsz "objektív" okokat keresni, ahelyett, hogy belátnád: a tetteknek következményei vannak.
2014. szept. 10. 09:32
 15/16 A kérdező kommentje:
Na mindegy én felfogtam ... csak akkor se volt szabályos ...
2014. szept. 11. 15:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha ráncigál, rögtön jelentsd osztályfőnöknek, igazgatónak, írásban. Diákönkormányzat, ha van, tudjon róla. Ha nem érkezik válasz 24 órán belül, menj a rendőrségre.
2016. aug. 3. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!