Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Na kinek, hogy telt az első...

Na kinek, hogy telt az első napja? 12/L

Figyelt kérdés

2014. szept. 1. 16:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekünk tegnap volt az évnyitó,az unalmas volt.

A mai nap is.

2014. szept. 1. 17:13
 12/15 anonim ***** válasza:
43%
Azt kihagytam, hogy nem késeltek meg sajnos a cigányok.
2014. szept. 1. 17:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Furcsán. Nem éreztem magam az élők között, ennyire furcsa még sosem volt visszamenni az iskolába. Már most éreztem valami olyasmit, hogy ez az év más lesz, mint az eddigiek, és rohadt gyorsan le fog telni. Már csak azért is, mert visszafelé bambulva ültem a városi buszon, egyszer csak leült a képbe egy srác, akit tavaly nagyon megbántottam, és kicsit megutált, de most teljesen közvetlenül érdeklődött irántam. Én meg.... csak ültem, néztem ki az ablakon és nem értettem semmit, de tényleg, semmit. Utána pedig eszembe jutott a francia srác, akivel a Szigeten voltam, és egyszerre lettem szomorú és boldog. Majd hazajöttem, beestem az ágyba, most pedig felkeltem, és még mindig melankolikus vagyok. Úgy érzem, valami történt ott, a gimiben amíg nem voltunk ott. Vagy csak egy nyár megváltoztatott... Nem tudom. Furán érzem magam még mindig. Nagyon furán. :/
2014. szept. 1. 17:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem tök jó volt, az osztály már most a toppon volt:D Nagyon nagyokat röhögtem, az órák se voltak rosszak. Hiányzott már a közösség, a hangulat. Rosszabbra számítottam, de jó volt:)
2014. szept. 1. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:
A kedvenc tanárom megsérült, és átvette az óráját egy gyökér. Összesen két főt nem bírok az osztályból, az egyik a bal, a másik a jobb oldalamon ül (kényszer). Nagyon rosszul indult az év, remélem, majd csak javul :)
2014. szept. 2. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!