Diákok! Nektek hogy telt a nyári szünet? Sikerült megvalósítani a terveket?
Munka: Nem jött össze, kiderült egy elég csúnya betegségem, emiatt egy csomót járkáltam orvoshoz.
Pihenés: Na ez eléggé sikerült, elég sok időm volt így pihenni sajnos.
Barátokkal és szerelmemmel lenni: pipa.
Elég laza, lájtos kis szünet volt, csak a sok idegeskedést hagytam volna ki (az egészségem miatt, meg családi dolgok).
14-15 évvel ezelőtt még én is "gyászoltam" ilyenkor, sirattam a nyarat, a tovareppent nyári szünetet, hogy a hosszú, június közepén, a szünet "kitörtekor" még végtelennek tűnő nyári szünidő tovareppent, ma már nincs ilyenem. 32 múltam, nyáron is volt, hogy dolgoztam, volt, hogy éjjel-nappal, legalább 7-8 munka miatt átvirrasztott éjszakán vagyok túl, meg rengeteg hajnali 1-2-3 órai - munka miatt ilyen késői - lefekvésen.
Nekem a nagy tervek, a nagy nyaralás idén szeptemberre marad, mivel már nem tanulok, és szabadúszóként saját magam vagyok a munkáltató és a beosztott egyszemélyben, ezért megtehetem.
Tökéletesen!
Kétszer lent voltam a Balatonon, egész nyáron hódoltam az extrém vízicsúszdák iránti szenvedélyemnek, és három aquaparkot meglátogattam, júliusra kaptam munkát, így pénzem is lett, voltam a Sziget fesztiválon is, ott átéltem a "nyári szerelmet" is, amit mindig szerettem volna, jó néhány éjszakát végiggépeztem, aludtam délután négyig is. Komolyan, ennél jobban nem is sikerülhetett volna. Teljes mértékben készen állok bármire.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!