Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Diákok! Nektek hogy telt a...

Diákok! Nektek hogy telt a nyári szünet? Sikerült megvalósítani a terveket?

Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 11:19
 1/10 anonim válasza:
nem
2014. aug. 31. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
nope
2014. aug. 31. 11:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nem.
2014. aug. 31. 11:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem
2014. aug. 31. 11:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Munka: Nem jött össze, kiderült egy elég csúnya betegségem, emiatt egy csomót járkáltam orvoshoz.

Pihenés: Na ez eléggé sikerült, elég sok időm volt így pihenni sajnos.

Barátokkal és szerelmemmel lenni: pipa.

Elég laza, lájtos kis szünet volt, csak a sok idegeskedést hagytam volna ki (az egészségem miatt, meg családi dolgok).

2014. aug. 31. 11:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Annyira rossz nem volt. Voltam nyaralni és itthon is rendesen ki tudtam magam pihenni, de pont ez a baj....Borzasztóan unom és már elegem van belőle, semmit sem csináltam pedig tök sok tervem, ötletem volt és különböző okok miatt az egyik sem jött össze....nem csináltam semmit...
2014. aug. 31. 11:53
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

14-15 évvel ezelőtt még én is "gyászoltam" ilyenkor, sirattam a nyarat, a tovareppent nyári szünetet, hogy a hosszú, június közepén, a szünet "kitörtekor" még végtelennek tűnő nyári szünidő tovareppent, ma már nincs ilyenem. 32 múltam, nyáron is volt, hogy dolgoztam, volt, hogy éjjel-nappal, legalább 7-8 munka miatt átvirrasztott éjszakán vagyok túl, meg rengeteg hajnali 1-2-3 órai - munka miatt ilyen késői - lefekvésen.

Nekem a nagy tervek, a nagy nyaralás idén szeptemberre marad, mivel már nem tanulok, és szabadúszóként saját magam vagyok a munkáltató és a beosztott egyszemélyben, ezért megtehetem.

2014. aug. 31. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Jól.Sok mindent sikerült megvalósítanom,ami viszont nem jött össze,azt majd jövőre megvalósítom
2014. aug. 31. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Tökéletesen!

Kétszer lent voltam a Balatonon, egész nyáron hódoltam az extrém vízicsúszdák iránti szenvedélyemnek, és három aquaparkot meglátogattam, júliusra kaptam munkát, így pénzem is lett, voltam a Sziget fesztiválon is, ott átéltem a "nyári szerelmet" is, amit mindig szerettem volna, jó néhány éjszakát végiggépeztem, aludtam délután négyig is. Komolyan, ennél jobban nem is sikerülhetett volna. Teljes mértékben készen állok bármire.

18L

2014. aug. 31. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Eltört a kezem, 1 hónapig voltam gipszben. Nem sikerült :D De újra tudok húzódzkodni :D Pedig muscle upozni akartam :/
2014. aug. 31. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!