Mi van akkor ha megbuktam magyarból és nem csak a megbeszélt tananyagból kérdezett? Van hozzá joga?
1/3 részben nem azt kérdezte, amit vettünk. Ha rá lehetne ezt bizonyítani, akk felül tudják bírálni?
17%-os lett az írásbelim és 30tól adják meg. Ha azt levonjuk belőle megvan a 30%.
"Ha nem tanulok és megbukok majd elintézi helyettem anyuci."
mire tanuljak ha nem is azt a témakört kérdezte? Megcsináljuk igen, nem lehet ennek az igazságtalanságnak engeni. A rohatt tanár pikkel rám 2,14-es évvégi átlagra buktatott meg. :P
kérdező, szerintem felesleges magyarázkodnod bárkinek is, erre az oldalra nagyrészt frusztrált megmondóemberek irkálnak, akik itt tombolják ki magukat.
Anno is megbuktam gimiben, igaz, én matekból. Rossz vagyok matekból, de 2-esre azért tudtam, de a tanárral ki nem állhattuk egymást, mondjuk majdnem minden fiút utált, csak a lányokkal volt normális. Átmentem másik iskolába, érdekes módon rögtön 3as lettem. Szóval rengeteg ilyen hülye tanár van, ahogy Magyarországon az emberek zöme is buta, ne várd, h megértsék, milyen ez, annyira együgyűek, hogy azt hiszik, h csak a lusták és ostobák buknak meg. Aki meg írta, h az anyja kidobta volna, ha megbukik, külön gratulálok, ilyen sötét embereknek nem is kéne gyereket vállalni.
Amúgy mit szóltak otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!