Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » SÜRGŐS! Menjek át másik...

SÜRGŐS! Menjek át másik iskolába vagy ne?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, és most, hogy egyre jobban közeleg az évnyitó tiszta gyomorgörcsöm van. Meleg vagyok, de ezt nem vállalom fel és nem is vagyok az a meleges fajta. Mégis a fiúk már év eleje óta köcsögök velem. A lányok pedig rosszabbak. Az összes kb. átvert és hátba támadott. A titkaimat pedig elárulták pár embernek és most hogy itt az év eleje az osztályból csak 1 emberrel vagyok jóba. Plusz még egy emberrel, aki viszont egyel fölöttem jár. Ez az iskola nem is abban a városban van ahol lakok, hanem 15 kmel odébb. Az átlagom 4,5 szóval simán átvesznek egy itten gimnáziumba is, szóval ezzel lehet, hogy még több időm is lesz. De félek. Mi van ha rosszabb lesz. Mit tegyek? Újra akarom kezdeni... :( )Ui.: ezek a lányok nem csak annyit tettek, hogy pletykálkodtak, hanem még a végén lelkileg is bántottak + az egész iskolában az terjed hogy a hülye b***)
2014. aug. 19. 21:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! De az utolsónak azért mondjuk azt üzenem, hogy ez hülyeség, hogy ne bízzak a szüleimben, és nem is értem hogy mért gondolja mindenki hogy nem tudják, pedig tudják. Az egész családom tudja rólam, szülők, tesó, uncsitesók, nagyszülők, és mindenki. Mert már volt egy kapcsolatom és igaz rövid volt, de én akkor is kiálltam a család elé és leszartam mit mondanak, mert ha szeretnek akkor elfogadnak. És mindenki elfogad! De ez már másik téma. Az viszont tény és való hogy családon kívül senkinek nem kellett vcolna elmondanom...
2014. aug. 20. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:

ha meg kiállsz, elmondod és kitagadnak, összevernek, akkor utólag mégis igazam volt. ne hidd, hogy csak azért mert 1 dologban szerencsés voltál, mindenki mással és máskor is így lesz. ha azt hiszed, valakiben bízhatsz csak mert vérrokon, fogsz még nagyot esni.

az, hogy neked kellett kiállni, és nem besézltetek róla, meg 14 évesen rövid kapcsolatid vannak, a szüleidet minősíti.

azt csinálsz amit akarsz.

2014. aug. 21. 06:32
 13/13 anonim válasza:
0%
Van Csepelen egy 15 emeletes ház, mássz fel rá és ugorj le!
2014. aug. 30. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!