Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Más is van aki csak vegetál...

Más is van aki csak vegetál az iskolába? Sikerült valakinek leküzdeni?

Figyelt kérdés

Annyira nem érdekel, meg unalmas az egész, hogy ha nincs alkalmam a telefont nyomni (órák 80%-án nincs) akkor csak bámulok előre. Csak elmélkedem meg más helyekre képzelem magam, néha még be is alszom és fél percente felriadok. De tényleg minden órán. Tulajdonképpen, nekem ez jó érzés, de nem tanulok semmit csak 2-3-assal épphogy átviszem a lécet.

Egyszerűen nem bírok szellemileg jelen lenni, talán azért mert a környezetben minden unalmas: madárcsicsergésen és falevélzörgésen kívül nem történik semmi, néha felröhög az egész osztály, de annyira "máshol" vagyok, hogy azt sem tudom min nevettek.

15/F most leszek 10.es gimnazista. Szóval tudnék valahogy mégis csak figyelni/tanulni?

2014. aug. 16. 14:03
1 2
 11/13 Tom Benko ***** válasza:
Pedig érdemes lenne valami többel is megpróbálkoznod, valami kreatív tevékenységgel.
2014. aug. 18. 08:57
 12/13 Amane15 válasza:
100%
a gimik 90% ez jelen van ... én is így vagyok vele ... lesek ki a fejemből ... azt sem tudom mi van ... merre tartunk ... hol járunk az anyagba, rohadtul nem is érdekel ... és én sem vagyok lusta vagy ilyenek csak egyszerűen olyan baromi unalmas hogy bealszok! volt hogy memoriter mondás közbe elbambultam ... de úgy hogy meg lett az eredménye, a drága tanárnő akkora 1est írt be hogy még Zámány is kapott egyet nem csak én ... :D pedig Horváth vagyok ... :D mi az osztályban többen vagyunk úgy hogy az órán szinte semmi otthon meg hát egyszer kétsze elolvassuk és meg van tanulva (elvileg) ... a faktos az jó ötlet ... mondjuk engem a biosz az annyira érdekel h elég ha a tanár egyszer elmondja ... a töri totál hidegen hagy kb annyira mint a matek meg az irodalom ... nem tudom ... szerintem valahol a tanár is hibás mert vannak órák ahol a 35-s osztálylétszámból 30an alszunk ... a nő tök monotonon nyersen mondja az egészet, semmi hanglejtés, semmi, csak mondja, mondja és mondja ... még csak a táblára sem ír ... SEMMI ... !!! és ez pl marhára hidegen is hagy.
2014. aug. 19. 01:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy a tanár sem tudja, mit kell csinálni.

Ha tudnák, akkor nem lenne ilyen hullámzó az eredmény.

Először is. Miért tanulsz? És most ez nem egy általános kérdés, hogy "miért tanul az ember?", hanem, TE miért tanulod az adott tárgyat. Ha nincs rá okod, nem fogod akarni megtanulni. Ha nem látod a hasznát, szintén. Saját célt kell találni a tanulandó dologgal kapcsolatban. Ha nem találsz, semmi értelme tanulni. Most már én is visszamennék szivesen a suliba megtanulni ezt-azt, csak akkor nem mondták el, mire jó, az amit tanulunk. De ezt el kell mondani. Na mindegy, amíg ilyen alapvető dolgok nincsenek meg, addig véletlenül lesznek jó meg rossz tanulók, meg véletlen tudás.

2014. aug. 19. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!