Jovore gimis leszek . Lenne par kerdesem?
Picit duci vagyok , nem szeretem a focit . Ha gimibe tesi oran focizni kell , es azt mondom a tobbieknek , hogy utalok focizni akk kikozositenek ?
Koleszos leszek . A koliba a fiuk mibe szoktak aludni ? A suliba tavasszal , osszel is cipobe jarnak ? ( mikor "jobb" ido van )
Én sem fociztam eleinte, focit azt szeretem, csak a futással volt gondom mindig, merthogy azt utálom, de a lényeg, hogy nálunk a foci abból állt hogy kit hogyan tudsz szétrúgni. Ebbe már én is bennevoltam.
Koleszos is voltam, mi boxer+póló, vagy csak boxerben aludtunk, télen-nyáron. Amikor tényleg jó idő van, nem feltétlenül jár mindenki cipőben, én pl. sokszor mentem strandpapucsban, nekem könnyű is volt mert 1 percre volt az iskola a kollégiumtól. De bejárósok is jártak papucsban. Egyet fogadj meg, szandálban sose menj.
Nem hiszem, hogy kifognak miatta.
Nálunk annak idején olyan volt (tavaly érettségiztem), hogy fiúk közül volt aki nem szerette a focit nem is egy az nem játszott. Lányok közül meg volt aki meg kondizni szeretett az odajárt volt, hogy az a néhány srác meg társult azokhoz a lányokhoz. A maradék lány meg el volt. (Több lány volt a kondiba mint fiú)
Ja meg a koliba is mindig volt valami program. Persze heti 1x foci volt 1x kosár stb de nem volt kötelező. Ezek elsősorban kolisoknak volt de mindig volt olyan aki nem kolis volt. :D Én hiába voltam bejárós (sulitól 1,5 km-re laktam) mindig a koleszba lógtam mert jó pár barátom volt koleszos a nevelőket meg nem zavarta, hogy ott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!