Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Jovore gimis leszek . Lenne...

Jovore gimis leszek . Lenne par kerdesem?

Figyelt kérdés

Picit duci vagyok , nem szeretem a focit . Ha gimibe tesi oran focizni kell , es azt mondom a tobbieknek , hogy utalok focizni akk kikozositenek ?

Koleszos leszek . A koliba a fiuk mibe szoktak aludni ? A suliba tavasszal , osszel is cipobe jarnak ? ( mikor "jobb" ido van )

2014. aug. 7. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi 28-an vagyunk fiúk (matek-fizika-informatika tagozat), ebből mindig van 5-10, aki nem akar focizni, nem közösítenek ki ezért. Persze ha mész valami humántagozatra, és mondjuk van 8 fió, abból 7 focizik, akkor már lehet, hogy más a helyzet.
2014. aug. 7. 11:57
 2/9 A kérdező kommentje:
A katonaba fogok/szeretnek menni ... Altalanosra ....
2014. aug. 7. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és még kollégista sem vagyok, de megpróbálok válasolni. Az, hogy nem szeretsz focizni cseppet sem minősül gáznak. Erről te nem tehetsz, nem mondhatod meg, hogy most akkor ezt szeretem vagy nem tudom. Nálunk az osztályba kb. fele-fele arányban vannak a fiúk-lányok (pontosan nem tudom, de talán kettővel több lány van). Van, aki sulin kívül sportol, focizik, kosarazik, floorballozik, táncol. Tesiórán sem csak fozizi lehet, vannak más játékok is, floorball, kézilabda, röplabda, ping-pong, de ez függ az adott lehetőségektől is. Mondhatod, hogy nincs kedved, nem szereted, de néha be is szállhatsz. Nálunk nem csúfolnak, piszkálnak valakit azért mert ügyetlen valamiben, inkább poénra veszi mindenki és együtt szórakoznak. Nyugodtan fel is dobhatsz egy új játékot, amihez több kedved lenne, hátha a többieknek is tetszik. Persze, az igaz, ha 10 fiúból 8 focizik, akkor esélyes, hogy alulmaradsz ilenkor, de szerintem a fiúk ilyen szempontból lazábbak, rugalmasabbak, elfogadóbbak. Nem fognak emiatt kiközösíteni. Lányként legalábbis én így látom, szerintem a lányok sokkal rosszabbak. Szerintem kollégiumban nem kell máshogy viselkedni mint otthon. Nyilván ne meztelenül aludj, de egy póló és gatya vagy pizsama jó lesz, de majd úgy is írnak fiúk. Igen...Miért miben járnának? Nálunk mindig cipőbe jártak a fiúk, más osztályokban is, minden évszakban. Télen bakancsban is meg volt, aki mindig bakancsot hordott, de ez nem általános.
2014. aug. 7. 13:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sem fociztam eleinte, focit azt szeretem, csak a futással volt gondom mindig, merthogy azt utálom, de a lényeg, hogy nálunk a foci abból állt hogy kit hogyan tudsz szétrúgni. Ebbe már én is bennevoltam.

Koleszos is voltam, mi boxer+póló, vagy csak boxerben aludtunk, télen-nyáron. Amikor tényleg jó idő van, nem feltétlenül jár mindenki cipőben, én pl. sokszor mentem strandpapucsban, nekem könnyű is volt mert 1 percre volt az iskola a kollégiumtól. De bejárósok is jártak papucsban. Egyet fogadj meg, szandálban sose menj.

2014. aug. 7. 14:51
 5/9 A kérdező kommentje:
uccso : koszi . es miert ne ?
2014. aug. 7. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
40%

Nem hiszem, hogy kifognak miatta.

Nálunk annak idején olyan volt (tavaly érettségiztem), hogy fiúk közül volt aki nem szerette a focit nem is egy az nem játszott. Lányok közül meg volt aki meg kondizni szeretett az odajárt volt, hogy az a néhány srác meg társult azokhoz a lányokhoz. A maradék lány meg el volt. (Több lány volt a kondiba mint fiú)

Ja meg a koliba is mindig volt valami program. Persze heti 1x foci volt 1x kosár stb de nem volt kötelező. Ezek elsősorban kolisoknak volt de mindig volt olyan aki nem kolis volt. :D Én hiába voltam bejárós (sulitól 1,5 km-re laktam) mindig a koleszba lógtam mert jó pár barátom volt koleszos a nevelőket meg nem zavarta, hogy ott vagyok.

2014. aug. 7. 15:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Mennyire szamit bele , a baratkozasba ... stb-be , hogy iPhone-m van ?
2014. aug. 7. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:
ájfonnal ne villogj, tucattelefon, kb. senkit sem érdekel aki egy kicsit értelmes. Szandált hány fiatalon(20 év alattin) látsz? egyen sem
2014. aug. 7. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ennyire nem vedd már komolyan. :D Gimis, normál esetben intelligensebb emberek miért közösítenének ki azért, mert nem focizol? Kit érdekel? Legyél jófej, ne legyél sz#rkeverő, add önmagad és ne hazudozz. De gondolom ezek alapvetőek. Én nem emlékszem, hogy bármi miatt is izgultam volna gimi előtt.
2014. aug. 8. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!