Miért csunyultak meg a volt osztálytársaim?
Én 25 vagyok és múltkor pont erre lettem figyelmes. Az egykori lány osztálytársaim nagyon megöregedtek.
Hetero nőnek lenni, nagyon rossz lehet. Volt tök szép osztálytársam is és most szegény kinéz vagy 38-nak....
a nők genetikai és kulturális okokból hamarabb öregednek, igénytelenebbek.
nem 40, hanem 30. de addigra már valószínűleg van legalább 1 gyerek válás után, mellé jönnek a ráncok meg a kilók, meg az "állítólag jónő vagyok miért nincs pasim" kérdések.
pont ezért vadásznak a 40es férfiak is fiatal nőkre, nem 30-40esekre.
ez nem a hetero nőknek rossz, hanem az igényes hetero férfiaknak.
Én pasi vagyok, de gimnáziumi osztályomból inkább a férfi osztálytársaim csunyultak meg. Egyik igénytelenebb lett mint a másik. Meghíztak, pocakot eresztettek, igénytelen áplatlan szakáluk van, hajuk lenőtt zsíros, az öltözetük is olyan szedett vetett. Elég gázak. (Jó én se úgy nézek ki mint a 18 évesen, de próbálok azért most is odafigyelni magamra.)
Viszont a női osztálytársam között nem egy, nem kettő kifejezetetten jól néz ki most is. Sőt van olyan is aki akkor mikor gimibe jártunk nem volt egy jó csaj, de most igazi nővé érett. Némelyik kifejezetten szexi MILF lett. (Persze köztük is van akire igaz az amit a psiknál elmondtam.)
Egy nő sosem fogja belátni, de a legtöbb nő 20 éves kora körül néz ki a legjobban. nem véletlen, h sokszor a 40es férfiak is 20 körül nőkre hajtanak.
ezzel szemben egy férfi 35 éves kor körül van legtöbbször a csúcson, persze ha igényes és ad magára.
a nőknek 24-25 éves kor körül már lejtmenet van, ami a kinézetüket illeti. ráadásul vedd hozzá, h a sok smink és szolárium miatt még hamarabb öregszik a bőrük.
az én 25-30 közötti volt lány osztálytársaim is sokszor 30-35 néznek már ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!