Engem nem érdekelnek a tanáraim, sőt hidegen hagynak, én csak magamat szeretem mit tegyek hogy megváltozzak?
Jajj, nem azt írtam, hogy beképzeled, hogy rádnéznek, valóban rád IS néznek, csak ez nem egyenlő a kiemelt figyelemmel és a furcsa viselkedéssel. Azt írtad a többieknek fel se tűnik, hogy figyeli-e őket a tanár, neked se kéne, hogy ezen pörgesd az agyad (pláne júliusban), hogy most az a tanári szemkontaktus hosszabb volt-e a szerinted normálisnál, vagy sem, ha ezen komolyan rágódsz és stresszelsz, akkor tényleg nem ártana segítséget kérni.
Amikor csoport előtt beszéltem, előadást tartottam, stb, akkor is ránéztem a többiekre, nyilván volt, akire többször vagy hosszabban néztem, anélkül, hogy ez minimálisan is tudatosult volna, x, mert kényelmesebb volt az ő irányába nézni, volt valami érdekes a padján, a frizurája érdekesebb volt, fene tudja. Tényleg túlparázod.
Na most szánalmasak, vagy félsz tőlük? Mert a kettő üti egymást.
Tudod, itt te vagy a szánalmas. Szokták mondani, hogy ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. De te gondolom ezt se fogod megérteni :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!