Miert van az, hogyha én kérdezek vlmit az osztalytarsaimtol akkor nekem nem valaszolnak, de masnak meg igen?
az még nem jelent semmit. engem is cseszegettek általánosban a kinézetem miatt és sokáig tiszta depressziós voltam emiatt, mindig azt gondoltam, hogy egy undorító szar vagyok, aki soha senkinek nem fog kelleni és örülhetek, ha valaki egyáltalán méltat arra, hogy nem röhög ki a kinézetem miatt, mégis, mióta eljöttem abból a szar iskolából és új embereket ismertem meg, rájöttem, hogy egyáltalán nem vagyok ronda, csak általánosban volt néhány kis ribizli az osztályban, akik nem csíptek, mert nem nyaltam nekik, mint a többiek, ezért pletykákat terjesztettek rólam és ezek után menő volt utánuk menni, mert ha valaki nem állt volna melléjük, azt is elkezdték volna szivatni. szóval ennyit erről, nem hiszem, hogy ronda lennél.
16/l
Miért gondolod, hogy egy lúzer vagy? Az előző iskolát elvégezted, hagyd a francba. Engem kiközösítettek hat évig, most pedig vannak barátaim, van barátom, van életem :)
Nem érzed magad szépnek? Menj el fodrászhoz, vágass valami előnyös fazont, vagy ha van egy jó barátnőd, segíthet előnyös ruhákat választani, anyukád vagy a tesód is megteszi, de ők lehet elfogultak... Ettől szépnek fogod magad ÉREZNI, és hidd el, ez számít, nem az, hogy relatíve hogy nézel ki. Mondjuk szerintem nem lehetsz csúnya, csak kicsi az önbizalmad.
Az első egy héten még mindenki feszültebb, ezt használd ki és legyél te a közvetlen, mosolygós figura, aki megszólít másokat. Rögtön lesz egy rahedli barátod :) Ja, és dicsérj meg másokat! Azt a magabiztos emberek szokták, és így annak fogsz tűnni. Előbb-utóbb pedig az leszel ;)
Addig facebookon ossz meg poénos, érdekes dolgokat, vagy jól sikerült fotókat magadról.
Bocsi a hosszú offért. Hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem nagy dolog, velem is előfordul, hogy éppen fontosabb dolgom van és nem írok vissza rögtön, de később elfelejtem. De ha nem vagy szimpatikus ennek az egy tagnak, az is kit izgat? :D
Nincs osztálycsoportotok amúgy facen, ahova ezt lehet írni? Akkor csinálj te!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!