Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miert van az, hogyha én...

Miert van az, hogyha én kérdezek vlmit az osztalytarsaimtol akkor nekem nem valaszolnak, de masnak meg igen?

Figyelt kérdés
14/L elég rosszul esik de még nem is ismernek mert gimibe megyek esvlesz most osztálytalálkozó,és ezzel kapcsolatosan kerdeztem vlmit es egy masikvlany meg szinte ugyanazt kerdezte de neki rogton valaszoltak..

2014. júl. 24. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

az még nem jelent semmit. engem is cseszegettek általánosban a kinézetem miatt és sokáig tiszta depressziós voltam emiatt, mindig azt gondoltam, hogy egy undorító szar vagyok, aki soha senkinek nem fog kelleni és örülhetek, ha valaki egyáltalán méltat arra, hogy nem röhög ki a kinézetem miatt, mégis, mióta eljöttem abból a szar iskolából és új embereket ismertem meg, rájöttem, hogy egyáltalán nem vagyok ronda, csak általánosban volt néhány kis ribizli az osztályban, akik nem csíptek, mert nem nyaltam nekik, mint a többiek, ezért pletykákat terjesztettek rólam és ezek után menő volt utánuk menni, mert ha valaki nem állt volna melléjük, azt is elkezdték volna szivatni. szóval ennyit erről, nem hiszem, hogy ronda lennél.

16/l

2014. aug. 4. 13:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát a linkelt kép alapján tényleg nem vagy szép.
2014. aug. 4. 13:51
 13/16 anonim ***** válasza:
...viszont benned az X, csak felszínre kell hozni. Valamennyire sporttal és diétával is.
2014. aug. 4. 15:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez a kislány, akinek a képét linkelted, egy amerikai reality sorozat szereplöje. Miért nem küldesz fotót saját magadról? Én nem hinném hogy annyira csúnya lennél. Ízlés kérdése a dolog. Van aki szerint csúnya vagy, de van akinek te leszel a világ közepe. Általános és középiskolàban pedig sajnos ez a divat, hogy szekálják a másikat.
2014. aug. 4. 16:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy egy lúzer vagy? Az előző iskolát elvégezted, hagyd a francba. Engem kiközösítettek hat évig, most pedig vannak barátaim, van barátom, van életem :)

Nem érzed magad szépnek? Menj el fodrászhoz, vágass valami előnyös fazont, vagy ha van egy jó barátnőd, segíthet előnyös ruhákat választani, anyukád vagy a tesód is megteszi, de ők lehet elfogultak... Ettől szépnek fogod magad ÉREZNI, és hidd el, ez számít, nem az, hogy relatíve hogy nézel ki. Mondjuk szerintem nem lehetsz csúnya, csak kicsi az önbizalmad.

Az első egy héten még mindenki feszültebb, ezt használd ki és legyél te a közvetlen, mosolygós figura, aki megszólít másokat. Rögtön lesz egy rahedli barátod :) Ja, és dicsérj meg másokat! Azt a magabiztos emberek szokták, és így annak fogsz tűnni. Előbb-utóbb pedig az leszel ;)

Addig facebookon ossz meg poénos, érdekes dolgokat, vagy jól sikerült fotókat magadról.

Bocsi a hosszú offért. Hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem nagy dolog, velem is előfordul, hogy éppen fontosabb dolgom van és nem írok vissza rögtön, de később elfelejtem. De ha nem vagy szimpatikus ennek az egy tagnak, az is kit izgat? :D

Nincs osztálycsoportotok amúgy facen, ahova ezt lehet írni? Akkor csinálj te!

18/L

2014. aug. 4. 17:06
 16/16 anonim válasza:
Hát ha így vélekedsz magadról akkor nem tudok mit mondani, először a gondolkodásodat kell megváltoztatni, ne azzal foglakozz hogy más mit mond, hanem hogy te mit gondolsz, a képen meg nem te vagy, magadról küldj, de ha pl. súlyfölösleged van, akkor változtass, kezdj el sportolni, diétázni fogyj le, és máris sokkal jobban fogod érezni magad, ne siránkozz, hanem amin tudsz változtass, amin meg nem azon felesleges idegeskedni, mert úgy se tudsz neki mit csinálni
2014. aug. 11. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!