Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez már pedofíliának számít?

Ez már pedofíliának számít?

Figyelt kérdés

Voltam egy táborba ahol az egyik tanár (26 éves )khm eléggé szereti a lányokat .Ugy volt hogy a mi csapatunkkal beszélgetett de bezavartak minket az udvarrol ezert oda mentünk ahol mi aludni szoktunk.Matracok voltak.Egy darabig beszélgetünk es végülis ugy volt hogy ott is alszik.En meg egy másik barátnőm aludt mellette(14 évesek vagyunk).Es a másik lany eleg furán aludt szegeny tanárra dobálta a vegtagjait de o nem túrát le magáról őket .Nekem meg fogta a kezem(?) meg olelgetett (mielőtt le r*biznetek elárulom hogy azert finoman tiltakoztam).Meg csipkedte az oldalam.A barátnomet meg elvileg ugy ébresztette fel hogy a hasát simogatta es belekapaszkodott a nadragjaba es bugyijaba.

De amugy jo fej a csávó .Ez mar pedofilsag?

2014. júl. 20. 21:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
Tanuld meg, hogy meg kell dolgoznod az 5ösért! Milesz ha a munkahelyeden tiltakozol, amikor leakar feküdni veled főnököd? Kirugatod magad?
2014. júl. 20. 22:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Haha.ez egy tábor volt.nem kapunk jegyeket es engem nem tanított .
2014. júl. 20. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

ez "már" nem pedofília hivatalosan sem, de ettől még lehetne következménye.

kortól függetlenül szexuális zaklatás, ha olyat tesz veled bárki, amit te nem szeretnél, pl megérint számodra intim testrészeken.

amennyiben van bizonyíték, akkor lehet jogi útra terelni a dolgot.

ha számotokra ez nem zavaró/nincs bizonyíték, akkor nem történt semmi.

2014. júl. 21. 12:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Értem .
2014. júl. 21. 18:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Amugy meg nem szeretnem tönkre tenni az életet ...
2014. júl. 21. 18:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Kezdjük egy pontosítással: nem pedofília. A pedofil a kislányokra bukik, akiknek még se mellük, se fenekük.

Az, hogy szerinted jófej, azt megértem. Hogy bírod, kedves veled, talán még egy kicsit bele is habarodtál, azt is megértem. Ha neked jólesik, amit csinál, és megengeded neki, mondjuk az sem illendő egy tábori felügyelőtanártól, de ha mindkettőtöknek jó, én még azt sem találom rossznak.

Viszont mit gondolsz, ez a fajta viselkedés hogy esne egy olyan lánynak, aki nincs ennyire rákattanva a pasira? Akinek egész egyszerűen túl intim, hogy a hasát simogatták, vagy a bugyijában matassanak? Akárhogy is nézzük, ez az intim szféra durva megsértése, vagy ha úgy tetszik, szexuális zaklatás.

Vagy ha az adott lánynak kapcsolata van, akkor sem hiszem, hogy jófejségnek venné, ha egy idegen pasi a bugyijában matat.

Persze, amiket "úgy meséltek", az nem biztos, hogy igaz. A diákok néha képesek nagyon kiszínezni egy-egy történést. De ha tényleg igaz, akkor bizony neki nem szabadna tanulókkal foglalkozni.

Én elhiszem, és megértem, hogy te nem akarsz neki rosszat, és főleg nem akarsz belerondítani az életébe. De belegondoltál azzal, hogy ha tényleg ilyesmiket csinál, akkor azzal pont hogy ő rondít bele mások életébe?

2014. szept. 30. 09:44
 17/17 A kérdező kommentje:
nem ezeken a dolgokon valoban meg nem gondolkodtam...:\
2014. okt. 7. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!