Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha egyszer csak váratlanul...

Ha egyszer csak váratlanul bejelölne facebookon és elkezdene írogatni veletek egy volt iskolatársatok, mennyire furcsállanátok?

Figyelt kérdés

Olyan akit ismertetek, régebbi iskolátokban ilyen csoportösszevonásos órákon talán voltatok egy csoportban is vele, de sose beszéltetek egymással.

Most meg váratlanul elkezdene veletek írogatni facebookon, meg megkérdezni, élőben nincs-e kedvetek találkozni.

Mert én ezt csináltam valakivel, és amikor megkérdeztem nincs-e kedve találkozni, jöttek neki is a hülye kifogása hogy jaj neki annyi dolga van....

2014. júl. 16. 08:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Eléggé furcsállnám. Miért írsz neki?
2014. júl. 16. 08:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azért ez annyira nem furcsa, hiszen nem egy idegen, hanem egy volt iskolatárs.

A kifogások azért voltak, mert ő nem akar veled találkozni, csak gondolom, félt így kimondani, mert nem akart megbántani.

2014. júl. 16. 08:49
 3/7 Imola Ágnes ***** válasza:
9%
Vgay barátkozi akar, vagy bejössz neki.
2014. júl. 16. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha soha nem beszéltünk egymással, akkor nagyon furcsállnám és azt gondolnám, hogy kapcsolatot és/vagy szexet akar. Ha nekem nem lenne aktuális vagy nem lenne szimpatikus, akkor egyből lepattintanám.

Más lenne, ha régen is beszélgettetek volna, lett volna egy alap jó kapcsolat közöttetek.

2014. júl. 16. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem furcsállnám, sőt örülnék neki. Szívesen beszélgetnék vele, persze csak bizonyos határokon belül.
2014. júl. 16. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Beszélgetnék vele,meg megkérdezném,hogy miért írt,mi a célja?Mindenesetre nem küldeném el bunkón,de ha nem akarnék találkozni vele,akkor nem találkoznék vele,és meg is mondanám neki,nem pedig kifogásokat keresnék.Én is utálom,ha mások kifogásokat keresnek,és mondanak,egyszerűen undorító.

Múltkor ott tartottam,hogy örültem,hogy valaki a szemembe mondta,hogy mit gondol a külsőmről(random ember a netről).:)

2014. júl. 16. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha bejön, akkor örülnék neki, amúgy meg nem.
2014. júl. 19. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!