Van egy 8. -os fiú a suliban én 7-es lány vagyok és ő a kiszemeltem. Hogyan szólítsam meg?
Figyelt kérdés
Szerintem én is tetszek neki. Normàlis vàlaszokat várok.2014. júl. 15. 21:24
1/7 anonim válasza:
Mint egy masik embert szolitanal,feltunesmentesen.relax.amugy irhatnal neki fb n is,h szia.sztem amugy a hali..mondanivalo dolog egyszeru,es tokeletes :)
2/7 anonim válasza:
szia, bejössz. mit szólnál ha megismerkednénk közelebbről?
3/7 A kérdező kommentje:
A baj csak az; hogy nincs fb-je
2014. júl. 15. 22:06
4/7 anonim válasza:
Ejnye ejnye kedves kérdező.
Tudományos tény, hogy akinek 2014 ben nincs fb je, az bizony nem létezik.
Tehát a kiszemelted nem létezik!
Ennél fogva tök mindegy hogy szólítod le :D
5/7 A kérdező kommentje:
Sok ismerősömnek nincs fb-je
2014. júl. 16. 09:17
6/7 anonim válasza:
Nehogy odamenj hozza megmondani,hogy teteszel neki mert akkor kidobhatod az erzeseidet az ablakon ugy ahogy van.Nem szabad megtudnia,hogy bejossz neki mert elszalad.A fiuk ilyenek.H avan hobbija pl a foci akkor menj el es a baratnioddel drukkolni.Mosolyogj ra ovatosan.Ha eloszor nem is vesz eszre az nem baj.Tobbszor kell,hogy lasson.
7/7 anonim válasza:
szerintem mosolyogj rá ha rád néz és ahogy reagál majd látod, hogy ő mit érez veled kapcsolatban.Aztán ha egyedül van menj oda hozzá, csak kérdezz tőle valamit aztán kezdjetek el beszélgetni:) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!