Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Direkt csinálja ezt a tanár?

Direkt csinálja ezt a tanár?

Figyelt kérdés

Szóval írom a tábláról az eredményt de közbe a szemem sarkából látom hogy a tanár bámul,miért csinálja ezt a tanár?

Direkt ídegesiteni akar ezzel?

2014. júl. 12. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Komolyan mik járnak egyesek fejébe. Ha nem néz a tanár akkor direkt kib@ sz veled és nem törődik veled meg szivat, ha néz akkor meg szeret téged meg mit tudom én... Ti aztán érdekes emberek vagytok. Én annak is örülök ha nem alszok be órán, nemhogy a tanárt figyeljem...
2014. júl. 12. 13:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Ejj,milyen problémák vannak itt:)

Drágáim!Nem kell válaszolni,ha csak ingerült válaszokat tudtok írni.Semmi probléma nincs!

A helyzet az,hogy muszáj figyelnie,hogy hol hibázol,mert ez a munkája,hogy aztán kijavíthasson.Leginkább csak abból tanul az ember,ha kijavítják.Vagy abból,ha normálisan elmagyarázzák neki az anyagot!:)

Leérettségiztem.Én is voltam kint a táblánál,engem is néztek már tanárok,velem is bunkóztak.Belehaltam?Nem hiszem!:)

Úgyhogy fel a fejjel,hadd lessen a tanár!Neki ez a dolga,hogy tanítson,figyeljen,és javítson ki.

2014. júl. 12. 13:38
 13/15 A kérdező kommentje:
6. Én fiú vagyok nem zavar téged.-. b.u.z.i lehet csak
2014. júl. 12. 17:40
 14/15 ez-meg-az válasza:

nyáron iskola?:D mivan kisfiam megbuktál?

mondjuk ha pótvizsgán én lennék tanár tuti én is élvezettel nézném csóró gyereket D::D:D-d.-:DDDdd

mársorry

2014. júl. 14. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Nézi a tanár, hogy mindent jól csinálsz-e ha meg nem akkor szól, logikus nem?
2014. júl. 16. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!