Katolikus lányként nagyon rosszul érzem magam, mert fantáziálni kezdtem a tanárnőmről! Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 16:13
11/19 anonim válasza:
Hagyd el azt a primitív vallást. Ha azt követed akkor nem ehetsz disznóhúst, és nem hordhatsz kever anyagú ruhát sem a biblia szerint.
Másrészről, még ha létezik is egy az univerzumnak a teremtője akkor a te szexuális életeddel fog foglalkozni? Másrészről, egy olyan lény ami elítéli az embereket mert boldogak mernek lenni az nem is érdemli hogy kövesd.
12/19 anonim válasza:
Butaság. Sem vallást, sem fantáziát nem kell váltania, csak egy kicsit megváltoztatnia a gondolkodását a dolgokról.
13/19 anonim válasza:
Ki és miért húzta le a válaszomat? #9-es volt??
14/19 anonim válasza:
Nincs semmi baj azzal, hogyha lezbikus vagy. Fogadd el!!! De lehet, hogy nem vagy az. Lehet, hogy biszexuális vagy.
15/19 A kérdező kommentje:
14-Engem sose érdekelt a testi kapcsolat,sose voltam senkivel..épp ezért furcsálom
2014. júl. 13. 11:16
16/19 anonim válasza:
A tested most követeli a magáét. Ennyi.
17/19 Peronosz válasza:
Ne legyél vallási fanatikus, nem azt mondom ,hogy legyél ateista, de ha egyszer biszexuális vagy, akkor úgyis engedni fogsz a kísértésnek, ha adódik egy alkalom valami jó buxával, vagy rátudsz moccani valamelyik barátnődre:) Annak nincs értelme, ha megtörténik, és esetleg áttérsz a másik nemre, akkor az életed végéig bűntudatod legyen.
18/19 anonim válasza:
Én is csk azt tudom mondani, amit az előző. Ne fojtsd el a vágyaidat csak azért mert párezer évvel ezelőtt azt írták egy könyvbe hogy az bűn. Nem az. Ha lezbikus vagy és belekényszeríted magad egy kapcsolatba egy férfival, abba előbb utóbb belerokkansz. Amúgy meg kell neked olyan isten aki nem fogad el olyannak amilyen vagy??? A hit amúgy is egy olyan dolog, amit értelmezhetsz úgy hogy elfogadjon bármit.
19/19 anonim válasza:
Attól hogy fantáziálsz róla még nem bűn...attól hogy fantáziálsz róla még nem biztos hogy bármi is történni fog...:) mert szerintem elég kicsi az esélye.Nagyobb az esély hogy más nővel legyen kapcsolatod majd a későbbiekben ha elfogadod ezt de ez már a jövő titka.Az sem biztos hogy leszbikus vagy ez sokkal inkább lehet egy elfojtás következménye plusz ugye a kamaszkorban a szexualitás egy eléggé képlékeny dolog...de nem csak a kamaszkorban sosem lehet tudni mit hoz az élet sok vágy érzés kavarog az emberben,ha nem csak a testiségről van szó akkor még egy jó kapcsolat is lehet akár egyneműek között is.Nem attól lesz egy kapcsolat egy házasság helyes hogy több száz évvel vagy több ezer évvel ezelőtti tanok szerint ítéljük meg.Ez az akkori emberek az akkori közösség szerint lett felállítva ma meg mindenki belemagyaráz mindent ezzel vagdalkozik.Én fontosnak tartom a hitet de nem a klasszikus katolikus és egyéb szektás megközelítésben.Az nem hit hanem elvakultság.Az ilyen kérdésekre csak annyit lehet írni ne csinálj semmit mit kéne mégis tegyél?Ez az érzésed minden bizonnyal plátói marad.Az érzéseid viszont nem tudod elfojtani lesz még több ilyen helyzet és azokat kell majd tudd jól kezelni jó mederbe terelni.A szándékos elfojtás nem jó de az sem ha az embert csak a vágyai vezetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!