Főiskolán/Egyetemen is kifognak készíteni a csoporttársaim? Ott is utálni fogok bejárni?
Nem akarok sokat írni, kezdem úgy, hogy Szakközépbe olyan osztályba kerültem ahol már az első nap 3 srác rajtam röhögött, gúnyolódott.
Próbáltam velük barátkozni (nem hagyták, csak röhögni volt jó rajtam)
És utáltam bejárni, minden felelésnél röhögtek rajtam, köpőcsöveztek, hangosan suttogtak rajtam órán(hogy néz ki, szánalmas, néz milyen feje van...(
A tanárok az elején rájuk szóltak beírást is kaptak, ofő is fenyegette őket nem érdekelte őket.
Ha vissza szóltam csak röhögtek, meg napokig azt mesélték a többieknek, hogy vissza szóltam...
Mondták hogy változzak meg bulizzak, járjak olyan helyekre mint Ők, és akkor nem néznek majd céltáblának többé, de én nem vagyok ilyen cigizős, bulizós, gúnyolódós lógós srác...
Ha reggel megláttak már messziről röhögtek rajtam!
Nekik menni nem akartam, vissza szólni hiába szóltam szóval már csak a suliváltás lett volna, de azt nem akartam, mert menekülni nem szeretek, mivan ha megint ilyenek lesznek?
Szóval most örülök, hogy végre megszabadultam tőlük.
De megyek egyetemre vagy Főiskolára és most parázok, hogy ott is ilyenek lesznek?
Mondták akiket kérdeztem, hogy "Ott már normálisabb a társaság, meg kivágja őket a tanár, vagy dékán, de sokan meg mondták, hogy ott is vannak ilyen naplopók akik csak melegedni járnak oda..."
Szóval ott is ilyen lesz az életem? Bemegyek, már röhögni fog rajtam pár ember, meg suttognak mögöttem, meg hallani fogom, hogy egy senkinek tartanak?
Nagyon nem akarom azt!
Ott is kifog pécézni pár ember, és rajtam fog röhögni, gúnyolódni, gondolom köpőcsövezés már nem megy ott, de ha kihívnak felelni ott is röhögni fognak rajtam?
Az a legrosszabb mikor felelésnél röhög rajtad 3-4-5 ember...
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!