Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért utál az osztálytársnőm?...

Miért utál az osztálytársnőm? 16/L

Figyelt kérdés
Szeptemberben 2 héttel később jöttem át egy másik iskolából.Ez egy sport iskola és van rajtam 10-15kg felesleg és mindig azzal piszkált hogy engem hogy vehettek fel és a barátnője is.Az osztályba a tőbbiekkel jól kijövök de néha a lányok szoktak szekálni.Próbáltam ezzel a 2lánnyal beszélgetni és rám fogta hogy követem.És hogy én menjek onnan.És mindig rám fogja mikor megyünk a torna terembe sietve mennek de én is hogy legyen helyem öltözni.Plusz nem ismertem a környéket ezért követtem a többieket hogy el ne tévedjek.De nem őt.Az öltözőbe ledobálta a ruháimat a földre.Osztálykiránduláson a dzsakuzziba nem engedte hogy beszálljak azzal az ürüggyel hogy ők beszélgetnek és nem is beszélgettek láttam.A matektanár órán mondta hogy üljön mellém és elkezdett ellenkezni vele hogy ő nem ül.De hogy miért azt nem mondta.Pedig nem vagyok büdös sem fertőző még pattanásaim sincsenek.Meg a fülem hallatára megkérdezett egy lányt a másik osztályból hogy miért hagyja hogy én az ágyára üljek.De már kérdeztem tőle hogy miért ilyen de nem tudja megmondani csak flegmázik és a többiek sem tudják...

2014. júl. 4. 18:29
1 2
 11/15 anonim válasza:
Milyen tanuló vagy, a lány pedig milyen tanuló?
2014. júl. 4. 20:19
 12/15 anonim válasza:
Tudod mit kellett volna tenned, amikor a dzsakuzziba nem engedett be? Csak azért is bemenni, és jól megmondani, hogy "Ez nem a te dzsakuzzid, az megy be ide aki akar, ha nem tetszik, lehet tiplizni." Ha meg bezárta előled az ajtót? Szólsz a tanárnak, hogy nem enged be.
2014. júl. 4. 20:41
 13/15 A kérdező kommentje:

3-as tanuló, de ő is...

Amúgy köszönöm a válaszokat!

De amúgy nem azért hogy kritizáljam de csúnya olyan ló feje van,barna bőre,még barátja sem volt...

2014. júl. 4. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:

"De mit kellett volna tennem?"

Bemenned és kész.Ha dzsakuzzizni szeretnél, hát tedd azt és ne hagyd mások megakadályozzanak mondvacsinált okokból kifolyólag.

Amúgy is eléggé paradox, hogy pont attól fogadsz el utasítást(hogy ne menj be), akit egyébként szinte utálsz.Te csináld azt, ami neked jól esik, menj be, és ha neki nem tetszik valami, akkor viszlát, nem fog hiányozni.

Oda akarok kilyukadni, hogy állj ki magadért bármi áron, főleg az ilyenekkel szemben, különben örökké ez fog menni, ami most is veled kapcsolatban.

2014. júl. 4. 21:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Talán nem vagy visszahúzodó, kicsit csendes? Lehet, hogy nem tetszel neki, valamiért féltékeny rád? Valószínűleg érzi, hogy tönkreteheti az osztállyal töltött perceid egyik részét, így piszkál. Ezen változtatnod kell, mert lehet, hogy elleneduszit szinte mindenkit. Ilyen korban is a többségnek az a fontos, hogy minél menőbbek legyenek, így sok mindent megtesznek ezért.

Jó darabig engem is kiközösítettek. Oviban kezdődött, mindig csak kevés barátnőm volt, időnként csak kihasználtak és úgy 12-13 évesen fejezték be. A gondom a csendesség, engedelmesség, visszahúzodás volt és lehet, hogy az otthoni helyzet is közreműködött. A megoldás a nagyobb nyitottság, barátságosabb viselkedés volt. Most se vagyok "menő", nem szeretem az alkoholt, a cigit nem is próbáltam és "jókislány" vagyok. Ennek ellenére tökéletesen boldog vagyok. Azért meg ne ítéletként gondolj arra, hogy valakinek nem volt barátja.

Egyébként van egy fiú, aki most is szekál, kisebb pár évvel, de általában nem veszem figyelembe. Amióta kedvesen köszönök neki meg ilyenek mind kevesebbszer szólogat be. Ez a fiú meg olyan fajta, hogy szeret beszólogatni sok embernek.

Lehet, hogy ez a lány is ilyen. A fő, hogy ne légy alárendelve neki, ha kell tudj vele szembeszálni és ne enged, hogy ellened hergelje a többieket.

Sok sikert!

-szintén egy 16 éves lány

2014. júl. 5. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!