Mit kell mondani, ha elloptad egy 21 éves srác első csókját, mert be akartad bizonyítani, hogy igenis az ellenkező nemre buksz, de amúgy a fiú iránt nem érzel semmit? Járt még más is így valaha? 20/L
Figyelt kérdés
Az úgy volt, hogy elterjedt rólam, hogy leszbikus vagyok és én meg elkezdtem emiatt ordítani egy csoporttársammal az egyetemen, hogy nem is, mire ő, hogy bizonyítsam, erre lekaptam az éppen arra sétáló gyík kis szemüveges gyereket a filozófia szakról. És után tökre idétlenül vigyorgott, én meg akkor sejtettem, hogy mi lehet és sajnos beletrafáltam, ez volt neki az első csókja. 21 évesen!!!!! most erre mennyi volt az esély? Viszont akkor én most tartozom neki komolyabb bocsánatkéréssel? mert az mégis csak bizonyítási vágyból, nuku érzelem nélkül loptam el az első csókját. Sőt, azóta totál rám szállt. De ha lekoptatom az meg ezek után tiszta kegyetlenség, nem? mit csináljak?2014. jún. 30. 09:21
11/16 anonim válasza:
Szegény, 21 évesen volt az első csókja. Legalább szép csaj vagy?
12/16 A kérdező kommentje:
Sokan érdeklődnek hogyan kerültem egyetemre, vagy csak szomorúnak tartják a tényt, miszerint ott tanulok. Nem szerettem volna aggodalmat okozni azoknak, akiknek még fontos az emberiség mentális állapota, így ezúton szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy a tanulmányi eredményeim nem tükrözik a magánéleti bénaságomat/hülyeségemet/szerencsétlenségemet. Valmint szeretném hozzátenni még, hogy személyes véleményem szerint az sokkalta szomorúbb enne, ha a tanulást nem egyetemen folytattam volna, hanem általános iskola végén abbahagytam volna és a szemetet szednék, esetleg más hasonló munkát végeznék.
2014. jún. 30. 22:24
13/16 A kérdező kommentje:
Hát... nem hinném hogy különösen szép lennék, de állítólag csúnya sem vagyok. Maradjunk annál, hogy átlagos :)
2014. jún. 30. 22:25
14/16 anonim válasza:
Nem a magánéleti bénázásodon vagyunk kiakadva, hanem az ordítozáson, majd az óvodás szintű bizonygatáson... :)
A tanulmányi átlag pedig nem tükrözi az ember értelmi szintjét (akárcsak a diploma sem).
15/16 anonim válasza:
Szerintem, nem kiakadni kéne, hanem ha tudsz akkor értelmesen válaszolni, ha nem akkor meg ne kezdj el hisztizni, hogy "Atyaúristen" csak nézz meg egy másik kérdést, hátha arra tudsz válaszolni. Én például nem tudok segíteni, még sosem voltam hasonló helyzetben, de próbáld meg nem megbántani szegényt, biztos oka van annak, hogy ezidáig még nem... és ne taposs bele a szívébe, lehet, hogy később jobban megismered és egészen megkedveled. :)
16/16 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, talán még kiegészíteném annyival, hogy én inkább baráti kapcsolatot kezdeményeznék. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!