Bunkósság -e a kisfiam tanárjától faceebokon kérdezni?
Ha nem vagytok ismerősnek bejelölve, akkor nem biztos hogy bujkál, hanem idegeneknek nem látható. Én is így vagyok, a megosztásaimat csak ismerősök láthatják.
Ha nem ismerős ír, akkor lehet olyan beállítása, hogy nem a bejövő levelek közé ment, hanem az egyéb mappába, ez is beállítás kérdése. Sokan vannak akik így állítják be, ebben sincs semmi különös.
Szóval nem bujkál, csak nem akarja a profilját minden idegennek mutogatni és lehet, hogy a leveled nem is látta.
Igen, mert semmi kozod hozza hogy hol lakik, es lehet hogy viragot sem akar szuloktol elfogadni. A ferjed oda akar menni a lakasara? WTF?
Az is gaz hogy te kulon meg akarod ajandekozni a tanart. Majd ha talalkozol vele egyszer eloben, akkor koszond meg a torodest, de ne kuldozgess ajandekot, mert azt lekenyerezesi szandeknak is ertelmezheti, es teljesen normalis hogy el akarja kerulni!
Hogy a facebookon nem latod, az is normalis, akinek van egy kis esze az nem ott tolti az eletet.
A tanaroknak nem hurcolaszunk SOHA egyenileg semmilyen ajandekot. A szuloi munkakozosseg kozosen osszedobhat valamit, ha akar, de egyenileg soha nem csinalunk ilyet, mert az kellemetlen lehet a tanarnak. Ha halas vagy akkor ahogy fentebb irtam eloben megkoszonheted a munkajat.
Hogy hol lakik ahhoz meg senkinek semmi koze, plane nem a szuloknek. A velemenyem a chates erdeklodesrol meg az, hogy ha akarsz valamit a gyerekedrol tudni, akkor menj oda szemelyesen, meghozza a hivatalos munkaidejeben, fogadooran, szuloi ertekezleten. Ezek a hivatalos csatornak a kommunikaciora. A privat facebook-oldalan a munkajaval kapcsolatban zavarni enyhen szolva illetlenseg.
Aki nem teregeti ki magát a facebookon, az már gyanús meg bújkál?
Menj oda hozzá az iskolában vagy hívd fel. Szerintem nem hisz és nem gondol semmit, csak nem élettere a facebook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!