Felvettek gimibe de most utanaolvastam es rettegek. Mit tegyek?
7 iskolat jeloltunk meg, az egyikbe fel is vettek. De most h utanaolvastam sokan azt irjak nagyon gyenge. Felek h emiatt olyan osztalytarsaim lesznek. Pedig en nem vagyok egyaltalan cigis,ivos,bulizos,drogozos stb. Csak 6.-ban nagyon elcsesztem az eletem a tanulmanyi eredmenyeim szornyuek lettek. (3,3 koruli) 7.-ben 3,8 lett 8.-ban 4,2. De ugye a 6. Lehuzta. Ezert csak ilyen gimibe vettek fel. Attol felek drogos,pias,cigis osztalytarsaim lesznek akik butak es neveletlenek. Abban remenykedem lesznek masok is (30fos osztaly angol tagozat) akiknek valamikor szinten nehez volt es emiatt jottek gyengebb gimibe. Nektek mi a velemenyetek? Szerintetek ne is remenykedjek? Nagyon kivagyok:(
Bocsi az ekezethiany miiatt, telefonrol irok igy este 3-kor mert nem hagy aludni a gondolat.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!