Ma röpiztünk tesin, szerintetek?
Figyelt kérdés
Ma Én és két másik lány röpiztünk a suliban tesin, a felmentett fiúk ott ültek melletünk, nagyon bunkó módon piszkáltak minket, olyan is volt, hogy kiment a labda, és az egyik fiú direkt elrúgta, hogy fussunk érte, szerintetek lehet, hogy tetszünk nekik és így akartak udvarolni?2014. jún. 10. 15:53
2/7 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen ismerőseim,csak azoknak van okuk rá,ha nekik nincs rá okuk szimplán bunkók.Nem kell velük foglalkozni.Szerintem ha tetszenétek nekik akkor inkább hozzátok akarnának érni :)
4/7 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Általában 13 év felett már nem így mutatjuk ki, ha valaki tetszik.
5/7 anonim válasza:
Hát aki így mutatja ki, ott bajok vannak, Inkább simán csak f@ szfejek voltak.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nálunk beverték volna a képüket. De minimum is beolvastunk volna egy icipicit, hogy ha felmentettek, mit csináljanak a tökükkel. 14-15 éves korig szoktak így "udvarolni" max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!