Lányok szerintetek most mi van?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban aki 1 évvel idősebb nálam. Én 7-be járok ő 8-ba. Mindig is jóban voltunk. Egyik nap megkérdezte hogy járnék-e vele, mire én azt mondtam hogy nem (amit már 1000-szer megbántam), és azt mondtam neki maradjunk "haverok". Szerintetek mit csináljak? Nem valami jó érzés minden nap azzal a tudattal suliba mennem hogy egy nagyon elhamarkodott válasszal hülyét csináltam szegényből. Mit tegyek? Segítsetek!! 13/L2014. jún. 5. 14:30
1/5 anonim válasza:
Ezt már elszúrtad, most már csak "haver" maradsz.
2/5 anonim válasza:
Még nem késő,megbeszélheted vele a dolgot nyugodtan.
Mond meg,hogy csak elhamarkodtad a választ,de igazából máshogy érzel.
3/5 anonim válasza:
Menj oda hozzá és mondd neki azt, hogy: ha megkérlek megkérdeznéd újra azt, amire azt mondtam, hogy nem? :-)
4/5 anonim válasza:
Szerintem beszéljétek meg, az használni fog (legalább is nekem használt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!