Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kikerültek meztelen képeim a...

Kikerültek meztelen képeim a suliiban. Mit csináljak? 14/L

Figyelt kérdés

8.-os vagyok egy 6 osztályos gimiben. Facebookon küldtem volt barátomnak szexi képeket (az egész testem látszik, a melleim, minden, kivéve a "legérdekesebb részemet", mert vagy bugyiban vagyok, vagy kitakarom a kezemmel a puncimat vagy a combom összeszorítom..., nem lényeg), de azóta már szakítottunk. Ezek a képek kikerültek és járják végig az egész iskolát. Én nagyon szégyellem magam. Megyek a folyosón és úgy érzem, hogy mindenki engem bámul.Gondolkoztam már azon is, hogy iskolát váltsak, de ahhoz el kéne mondanom szüleimnek, meg nagyon szerettem ide járni, amíg meg nem történt, jól is tanultam, nem volt velem gond.

Tudom, hogy nem kellett volna képeket küldenem, stb. Kérlek normális válaszokat írjatok, ne kioktatást, már késő sajnos :(

2014. jún. 4. 21:50
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
60%
ha voltál ilyen hülye, akkor viseld a következményeket...
2014. jún. 4. 21:53
 12/31 anonim ***** válasza:
15%

6 osztályos gimi...

5. osztályban felvételizik egy gimnáziumba ami 6 osztályos! Így már két éve jár oda!

2014. jún. 4. 21:53
 13/31 anonim válasza:
89%
1# az úgy lehetséges, hogy az általános iskola 6. osztálya után ment át a gimibe. De ott nem lezdték újra számolni az osztályokat.
2014. jún. 4. 21:54
 14/31 anonim ***** válasza:
88%
szerintem is tegyél feljelentést
2014. jún. 4. 21:56
 15/31 anonim válasza:
78%
szerintem nem azon kéne lennie a hangsújnak... miért netr*b*nc? nekem is küldött a barátnőm meztelen képeket, mert szerintem ebben semmi k*rv*lás nincs... én biztos nem élnék vissza vele, bármi is történjen... az exedet meg nyomd fel a rendőrségen, mert ez megalázás, és emberi jogok megsértése... te nem engedted meg neki, hogy másra is felhasználja(azon kívül)
2014. jún. 4. 21:58
 16/31 anonim ***** válasza:
63%

Feljelentés?

Egyébként megkérdezhetem, hogy miért küldözgetsz meztelen képeket 7-8-adikos ( 13-14 évesen ) magadról másnak?

2014. jún. 4. 22:01
 17/31 anonim ***** válasza:
70%
csak magadnak köszönheted.. minden csoda három napig tart.
2014. jún. 4. 22:02
 18/31 anonim ***** válasza:
89%
Hát 14 évesen ilyet küldözgetni egy barátjának... Majd pont 14 éves korosztályba (valószínű a fiú is ekörül lehetett) van olyan értelmi szint, hogy ennyire meg leehessen bízni a másikban (tiszt. a kivételnek). Nem hiába találták ki a korhatárokat ennyi idősen nem kéne ilyeneket csinálni... De amúgy jah jelentsd fel.
2014. jún. 4. 22:38
 19/31 anonim ***** válasza:
80%
Márpedig kioktatás nélkül erre nem lehet válaszolni. TIZENNÉGY éves vagy. Ebben a korban még nyálas fiúzenekarokért kellene rajongani és ostoba tinimagazinokat olvasni, nem meztelen fotókat küldözgetni a pasidnak. Ha voltál annyira nagylány, hogy ezt tedd, akkor legyél annyira nagylány, hogy vállalod a szüleid előtt is, mert ha te nem mondod el nekik, más szülőktől fogják visszahallani, nem mellesleg jó eséllyel még egy szülői értekezleten is téma lehet belőle. A többit majd együtt kitaláljátok.
2014. jún. 4. 22:56
 20/31 anonim ***** válasza:
83%

Egyet nem értek:miért most gondolkodsz erről?Miért bíztál a VOLT barátodban?Nem értelek,egyszerűen nem!!!Kislány vagy,értsd meg!Élj úgy,mint egy 14 éves.

És különben is:mondhatsz kamuindokot is.

Az a lényeg,hogy az internetre fel ne kerüljön,ezért tegyél meg minden tőled telhetőt!Ne említsd,ne tiltsd,hogy az internetre felrakják,mert LEHET,HOGY ESZÜKBE SEM JUT!De ha eszükbe jutna,akkor nagyon nagy bajban lennél.

Javaslom,hogy keress rá Amanda Todd esetére a YouTube-n.Ő sajnos már nem él,de az esete hasonlóképpen kezdődött,mint a tiéd.

Én nem akarom,hogy te is így járj!Ne bántsd magad,és kérj meg mindenkit,hogy ne bántsanak!Mond el mindenkinek(aki látta a képet...),vagy sokaknak legalábbis,hogy őszintén megbíztál ebben a srácban,és nagyon szeretted,és nagyon elbánt veled!

Talán megértik.Az utolsó esélyed az,hogy egy kamu indokkal,vagy az IGAZSÁGGAL a szüleid elé állsz azzal a kéréssel,hogy iskolát akarsz váltani!

MINDEN TETTEDNEK következménye van,ezt sose felejtsd el!

2014. jún. 4. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!