Mit csináljak, ha az osztálytársam meg akar ölni minket?
Figyelt kérdés
Nyolcadikasok vagyunk. A fiút aki gyilkossággal fenyegetőzik felső tagozatban kezdték el piszkálni (nem mindenki, 5-6 gyerek). Facebookon is megosztott ilyen osztállyal és gyilkossággal kapcsolatos dolgokat. Néhányan elkezdtek vele beszélgetni, kiderült, próbálkozott már az öngyilkossággal és olyanokat írt, hogy vége mindennek stb..:/ (konkrétan azt is írta, hogy megöl mindenkit, megöli mindkét osztályt) Eléggé parázik az osztály, én nagyon. Ma szóltunk az osztályfőnöknek, ő csak annyit mondott, hogy majd beszél vele. A szülők is mondták, hogy majd beszélnek a fiú szüleivel. Szerintetek megteszi?2014. jún. 4. 19:20
11/16 anonim válasza:
Szerintem menjen rá a két osztály és darálják le és majd rájön hogy ő nem éppen egy Jason Statam!!!
Ugyhogy csináljatok belőle hurkát és süssétek szenesre!😆😈
13/16 anonim válasza:
Fel kell keresni egy fegyver kereskedőt :D
14/16 anonim válasza:
Szerintem hagyd el az iskolat! Lehet h egyszer el pattan az agya es meg ol valakit.... Aki lelkileh serult es meg pszcohopata ongyilkos az kicsit paras.... En mar ne. lennek ott...
15/16 anonim válasza:
Nem kéne basztatni az ilyen gyenge embereket, és akkor nem akarna megölni senkit.
nem értem mi a francért kell azt csesztetni, piszkálni, csúfolni, aki kilóg az osztályból!
engem is sokat basztatnak, én is ha annyira féreg lennék, már rég nem élnének a rossz akaróim.
üdv.
18/L
16/16 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen osztálytársam szerintem beszéljetek vele és ha nem segít nyírjátok ki ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!