Mit hazudjak az osztályfőnöknek?
Figyelt kérdés
Ma van osztálykirándulás. Nem szerettem volna menni, mert az osztálytársaim kiközösítenek és egyedül lennék. Nem szóltam az osztályfőnöknek, de tegnap 2 lánynak is mondtam hogy nem megyek. Azt írtam nekik "úgy volt hogy megyek, de kedd délután kiderült mégsem, családi okok miatt". Az ofő biztos megkérdezi mi volt az a családi ok. Mit mondjak?2014. jún. 4. 13:30
2/9 anonim válasza:
Hát azért elég paraszt dolog volt kirándulás napján lemondani. Mondd azt, hogy meghalt egy hozzátartozód.
3/9 Golan Trevize válasza:
Lehet, hogyha már régebben szóltál volna neki, hogy kiközösítenek, akkor most nem kéne hazudnod.
Egyébként még most sem késő a hazugság helyett elmondani az igazat.
4/9 anonim válasza:
pl vigyazni kellett a kistestveredre.
5/9 anonim válasza:
hulyeseg, olyat nem mondj hogy meghalt valakid meg ilyen szintu dolgokat, mert az kiderul siman.
mondom, annyi hogy vigyazni kellett kistesora/unokatesora stb, es csak igy tudtatok megoldani, es oszinten szolva amugy se sok kedved volt menni.
6/9 anonim válasza:
A családi okot nem szokás tovább magyarázni. Írass igazolást a szüleiddel.
Én sem mentem soha osztálykirándulásra középiskolában, sosem kérdezték a konkrét okát. Szülői igazolás és kész. Belefér a három napba.
7/9 anonim válasza:
Engem se szívlelnek az osztályba, gyakran testileg is bántalmaznak, ezért ezt mondtam: nem lehetne elég jegyzőkönyves papírt magunkkal vinni. :)
8/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy megkérdezi, amúgy meg semmi köze hozzá. Ha megkérdezi, mondd azt, hogy nem akarsz róla beszélni. Ha akadékoskodik, az őt minősíti. Akkor sem kell válaszolnod.
9/9 anonim válasza:
Nem tudom miért szavaztatok le, és milyen iskolába jártatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!