Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van ez? Minden suliban.

Miért van ez? Minden suliban.

Figyelt kérdés
Mindegyik suliban ahol eddig voltam mindenhol volt egy kedvenc tanárnőm és mindig azt akartam,hogy rám figyeljen és mindig ott akartam lenni ahol ő is meg minden...és nagyon szerettem ha figyeltek rám..ezt miért csinálom? (15 vagyok,lány)és már nagyon idegesít,hogy mindig ez jár a fejemben:(

2014. jún. 3. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyáddal milyen a viszonyod? Mert lehet, hogy anyakomplexusod van, vagy valami hasonló és a tanárnőkben keresed az anyapótlékot és ezért ragaszkodsz hozzájuk ennyire, vagy az is lehet, hogy csupán elkezdtél fejben is nőiesedni és bennük látod a példaképet, akik iránt rajongsz, akikre hasonlítani szeretnél. Ezekre tudok leginkább gondolni.
2014. jún. 3. 19:17
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!!:) jó a viszonyom vele,tényleg!csak itthon kicsit egyedül vagyok...vagy nem is tudom...az utóbbi időben kicsit talán eltávolodtunk de egyébként mindig jóban voltam vele...
2014. jún. 3. 19:19
 3/4 stalker00 válasza:
Vegyél egy kutyát!!
2014. jún. 16. 17:05
 4/4 A kérdező kommentje:
van kutyám..-.-
2014. jún. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!