Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek mi vár rám kedden?

Szerintetek mi vár rám kedden?

Figyelt kérdés
Ma lenne egy bringa túra de, nekem nem volt kedvem nem akartam elmenni, pedig nagyon akarták hogy menjek és van egy gyerek aki mindenkit lenéz és egyből elkezdte hogy biztos nincs biciklije mer egy csóró senki. Kár hogy TREK biciklim van és 379ezer volt az övé meg ötven. Na de szerintetek kedden miket fognak mondani?? 11/f
2014. máj. 30. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezen most jót röhögtem. Micsoda problémáid vannak neked. Dörgöld csak a képébe, hogy "nekem 400 ezres biciklim van blee" jó óvodás módjára...
2014. máj. 30. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem kellene ezen görcsölnöd. Bizonyára szóba hozzák majd a társaid, hogy jó lett volna, ha Te is rèszt veszel a programon. Ugyanis egy osztályban, aki nem veszi ki a rèszèt, azt kicsit megdorgálják az osztálytársak, de nem vèszes.

Amit az első írt, durván rátapintott a lènyegre, ugyanakkor erősen szarkaszrikus is volt. Termèszetesen, ne dicsekedj el a biciklid valódi árával, mert egy bekèpzelt sznob kèpèt fogod megteremteni Önmagadról, nem pedig felfedni a szemèlyisèged. Haverokat nem nagyzolással kell találni!

A srác, aki mindenkit lenèz valójában nagyon is èrzèkeny lèlekkel rendelkezik csak gyáva megmutatni a valódi arcát. Kisebbnek èrzi magát a többieknèl, ezèrt próbál kitűnni bármilyen módon. Nem kell vele foglalkoznod. Nem a Te dolgod rájönni, hogy mi törtènt a múltjában, amièrt ilyen lett. Jobb elkerülni, ha arra lehetősèg van. Te viszont mindig lègy megèrtő, mert egyszer viszonzásra kerül majd. 14/L

2014. jún. 1. 19:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és nem menőzni akartam a biciklivel csak ott magyarázza, hogy fú neki olyan, h itt nincs is olyan biciklije senkinek
2014. jún. 19. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!