Miért jó a fiúknak ha csapkodhatják a lányok seggét? 14/L
57 %-os, Te hol éltél a 70-es 80-as években, ámerikábán? Mert én is akkor voltam fiatal, de ilyen sehol nem tapasztaltam.
Sőt, még akkoriban tiszteltük a lányokat, ma már ezt inkább el tudnám képzelni, hogy csak úgy rácsap valaki a másik seggére. Persze, kérték meg könyörögtek érte, mi, hogy csak úgy csapkodd a seggüket, meg kiközösítették, aki nem. És erre belinkelsz egy filmet. Aha aztán meg a bilibe lógott a kezed! :D
1987-ben érettségiztem. Ha egy lánynak csak úgy megfogtam volna a fenekét, pláne rácsapok, úgy képen töröl, hogy leesik a fejem. Ha már jártunk, az más. De csak úgy?
Most lehet nácizni, de ez csak a cigányoknál volt szokás akkoriban....
Valamint népjólét egy büdös lóf.a.s.zt! Komcsijólét, az volt. A sok rohadt besúgónak meg pártvezetőnek, meg akik nyaltak nekik, hogy részesüljenek a lopott pénzekből. Na az volt, nem népjólét. Külön körházi szoba az elvtársaknak, meg ha részegen elütött valakit a párttitkár elvtárs, akkor nem lehetett lecsukni, mert az "már tett az asztalra". És igen, az egyetemeken voltak szexbulik, ahová hordták a lányokat, de azért, mert valamelyik párttitkár vagy a kölke szervezte, és nem kérdezték a lányokat akarnak-e szo.pni....
A III/2 meg a III/1 egyszerűen vitte őket és kész. Na ennyit a népjólétről, meg a csapkodásról. A kis komcsi ivadékok talán csapkodhattak büntetlenül, de az egyszerű fiúk, férfiak, a pártonkívüliek, azaz mi 9 millióan nem. Mi akkor is mehettünk a börtönbe zaklatásért.
Utálom, amikor a gengszterváltás előtti időszakról csupa szépet hazudoznak össze-vissza. Hát nem volt az. De ez nem politika, tudom, viszont kár volt belekezdeni a kedves hazudozónak, nem tudtam megállni, hogy nem mondjam el az igazat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!