Mit gondoltok róla? Normális egyáltalán?
Van egy osztálytársam, 14 éves fiú, ő x. Azt látom, hogy mostanában nagyon elhanyagolja magát, amióta átjött az én sulimba. Összehaverkodott egy olyan gyerekkel, aki egyáltalán nem fürdik és kívülről-belülről büdös, és mindenki utálja, ő xy.
Már ahogy x haverkodik xy-nal, azt vettem észre, hogy követi az ő példáját, hogy már ő sem fürdik. :O
Egyre többször látom, hogy x matekóra közben vágja le a kezéről a koszos körmét. Múltkor mondta, hogy hetente 1x mos hajat is. Év elején meg azt mondta, hogy a testnevelés felszerelését soha nem szokta haza vinni, hogy édesanya/apa kimossa.
Miközben x beszélget többi pulyával, azt látom, hogy egyre többször vakarja ott lent, igen ott... (aki nem tudja, a nemi szervére gondoltam), és annyira feltűnően csinálja, hogy már egy, kettő, három mindegy tök mindegy hány tanár láthatta már. :D
Egyszerűen ez az x 1 év alatt rendesen megbüdösödött, mint döglött őz az út szélén.
Mi a véleményetek róla? Yx miatt lehet ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!