Mikor néz a tanár a diákja szemébe, ha közbe nem is beszélgetnek egymással?
Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 17:08
12/19 A kérdező kommentje:
Elég rideg srác vagyok,szóval nem engedek senkit a közelembe.
2014. máj. 1. 19:22
13/19 KovA1963 válasza:
Több oka lehet a szembenézésnek.
Pl. gyanús vagy hogy puskázni akarsz.
Vagy valamit gondolkodik rólad.
Vagy rendetlenkedsz - szembenézéssel is lehet rendreutasítani.
Az valószínű, hogy nem ok nélkül néz a szemedbe.
Egyébként könnyen lehet, hogy épp azért néz szemedbe amiért ez téged zavar...
Most az a kérdés téged miért is zavar... hogy a szemedbe néz :-)
14/19 A kérdező kommentje:
De hát nem is írtak puskát,akkor ok nélkül nézte nem?
2014. máj. 5. 12:58
15/19 A kérdező kommentje:
Vagyis ok nélkül nézett,nem tudom miért csinálta,de én sose szerettem ha a szemembe néznek.
2014. máj. 5. 12:59
16/19 anonim válasza:
Az autistákra jellemző, hogy kerülik a szemkontaktust, és nem tudják a másik érzelmeit értelmezni. Nem mondtak még neked ilyet?
17/19 A kérdező kommentje:
Nem,nem vagyok az,csak nem szeretném ha kiolvasnák a szememből a gondolataimat,mert sok minden rejlik a szemünkben.
2014. máj. 5. 15:04
18/19 anonim válasza:
Nagyon bizalmatlan vagy, amivel a saját életedet nehezíted meg, mert ahelyett, hogy élveznéd, állandóan fürkészned kell, és résen kell lenned, nehogy megtámadjanak.
19/19 anonim válasza:
Te fiú vagy? És tanár meg férfi?Nyilván "méregetésnek" vetted, ha a szemedbe nézett.
Nem akar kötözködni.Ő A TANÁR.
Ja, és igen okosabb nálad, hidd el.Azért ő tant téged és nem fordítva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!