Mit jelent ha tanárom meglátott a buszon, és inkább nem akart észrevenni, majd úgy ment le a buszról hogy észre se vegyem ez mit takar?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 13:21
1/10 A kérdező kommentje:
Majd amikor leszált a buszról hátranézett..
2014. ápr. 29. 13:23
2/10 anonim válasza:
A magánéletében nem kíváncsi azokra akiket tanít, ergo kerül benneteket. Nálunk is volt egy férfi tanár, 3an ültünk a villamoson, felszállt ránk nézett és képes volt továbbmenni köszönés nélkül. Ennyit erről.
Viszont előfordult olyan is, egy nő tanár személyében hogy ha egymásba botlottunk akkor, végig beszélte az utat.
21F
3/10 anonim válasza:
Gondolom zárkózott, esetleg némileg szorongó alkat.
4/10 A kérdező kommentje:
De ez olyan tiszteletlen dolog nem gondolod?
2014. ápr. 29. 13:29
5/10 anonim válasza:
Én nem vagyok tanár, de ha meglátok egy ismerőst buszon vagy vonaton, akkor gyorsan elbújok, mert nem szeretném egész úton őt szórakoztatni, inkább olvasok!
6/10 anonim válasza:
Amikor gyakorló tanár voltam, én sem örültem, ha összefutottam a tanítványaimmal, de eszembe se jutott, hogy ne köszönjek nekik. Ez bunkóság.
7/10 anonim válasza:
a diák köszön a tanárnak előre, és nem fordítva
8/10 A kérdező kommentje:
Igen ,de olyan hirtelen szált fel a buszra,majd gyorsan elillant,még köszönni se lett volna időm
2014. ápr. 29. 13:53
9/10 intrepid válasza:
Nem tanár - diák, hanem kolléga, - kolléganő kapcsolat. A kolléganő az idősebb, magasabb beosztásban is van. Felszállok a villamosra, meglátom, bólintok, köszönésképpen, de láttam a szemén, hogy kora reggel a háta közepére sem kíván. El volt ő a saját gondolataival. Mellékesen nekem került beszélgetőtárs, én vadidegen emberekkel is sokszor nagy dumálásba bonyolódok, 40 perc úgy elszalad, hogy észre sem veszem.
10/10 anonim válasza:
"De ez olyan tiszteletlen dolog nem gondolod?"
De.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!