Ti tudtok valamennyi infót a Móricz Zsigmond Gimnáziumról (a budapestiről)?
Ezt az iskolát nem ismerem,de nagyon nyögvenyelős etikai kódexe van.Ez pozitív is lehet akár,de az durva,hogy azt megszabják,hogy úgy köszönj,hogy "jó napot kívánok" és ehhez hasonlók.Nekünk ilyet nem szab ki a házirendünk,nálunk etikai kódex sincsen leírva,bár van.Így jobban tiszteljük egymást és a tanárainkat,mintha le lenne írva.
Szerintem itt vasfegyelem van,de lehet,hogy jobb is,mintha menne a nagy bűnözés,meg verekedések.
Szerintem keress youtube-n videókat a suliról,a suli életéről.Azokból mindent megtudsz.
FONTOS!:
-HA egy iskola diákjairól nyögvenyelősen előkészített,beállított videót látsz,és egyetlen egy mosolygós,nevetős ember sincs a videón,vagy erőltetettnek látszanak a mosolyok,a poénok,AKKOR NEM JÓ AZ ISKOLA!
Tudod az a furcsa,hogy diákokról képeket igazándiból az oldalukon nem is látok.:/
Én azt hallottam, hogy nagyon sokan oda íratják be a sznob kölykeiket, mert viszonylag "elit" sulinak számít.
Követelni elvileg követel, keménynek kemény lesz, és ez a lényeg a jövőre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!