Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Fiúk! Tesi óra után szoktatok...

Fiúk! Tesi óra után szoktatok zuhanyozni? Nem zavar titeket hogy meztelennek kell lennetek az osztalytarsaitok előtt?

Figyelt kérdés
Kort és történeteket is irjatok! 16/f

2014. ápr. 21. 20:51
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
65%
Ez nekem új. Nálunk még zuhanyzó sincs... És egyébként de, zavarna ha meztelenül kellene lenni, mert nálunk olyan gyerekek vannak akik mindenért cikizik egymást, és ha valaki meztelen lenne akkor azt felraknák rögtön a facebookra valószínűleg. És amúgy is szerintem haverok előtt, uszodában, meg ilyen helyeken se kéne mutatkozni meztelenül, szerintem az egy teljesen privát dolog, akár fiú-fiú, akár lány-lány, akár fiú-lány között, max. otthon családnak esetleg. De nálunk még zuhanyzó sincs, és ha lenne is senki nem használná, meg amúgy is senki sem büdösödik be pedig elég nehéz gyakorlatok vannak.
2016. márc. 22. 19:13
 22/29 anonim ***** válasza:
77%

Valszeg a fáról sem ruhában jött le az ember. :D

Hidd el a többi fiú is ugyanúgy néz ki ruha nélkül, bár persze ha nem muszáj akkor az ember nem flangál ádámkosztümben, de azért kétlem, hogy bármi olyat mutathatnál más fiúknak amit nem látnak magukon. Akik meg ezt poénnak sé cikisnek tartják egyszerűen éretlenek, ennyi.

2016. márc. 22. 20:42
 23/29 anonim ***** válasza:
50%
Attól még baromság tesi óra után zuhanyozni. Kényelmetlen, értelmetlen.
2016. márc. 23. 00:43
 24/29 anonim ***** válasza:
80%
Mikor gimis voltam nálunk is 30-ból 1 meber zuhanyzott. De ez oylan dolog, hogy a lehetőség ott van aki akarja használja aki nem nem.
2016. márc. 23. 02:20
 25/29 anonim ***** válasza:
60%
nálunk legtőbben zuhanyoztunk fiuk
2017. nov. 24. 08:26
 26/29 anonim ***** válasza:
31%

még jó ...

én nem is értem a többi válaszolót... mi az h nem tusolnak? hát nGYON KIRÁKLY LEHETC izadtan ülni egész nap aaz órákon csak mert nehogy megléássa a kukacodat az osztálytársad ...

nálunk is úgy volt nyugi h eleve két osztály együtt tesizett, azaz ketten együtt tusoltunk és a következő kettő már ott otlongott az öltözőben azaz minimum 4 osztály előtt volt mindenki meztelenül, de most mniért szégyenlősködjünk?

2017. nov. 25. 16:32
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem esett még le, hogy itt nem csak arról volt szó, hogy látnak vagy nem? Szerinted ha van egy 20 fős csoport tesin akkor mire végeznek 3 zuhanyzóval?
2017. nov. 25. 19:03
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

hidd el, neküönk se volt több.... pontosan 3 volt és voltunk kb 40-en ... mégis sikerült a 10 perces szünetben, pedig nyakunkjon volt a következő osztály!

ezek után ugye nem mondod h a körülmények az okai?

2017. nov. 26. 15:23
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Bemásztatok egy zuhanyzóba 5-en egyszerre vagy mi? :P
2017. nov. 26. 16:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!