Tovább tanulók! Akik most mennek középiskolába, mit vártok?
Én már ugyan kijártam a gimit, de azért írok pár sort...
Szerintem mindenképp ismerkedj össze már az első napon az osztálytársaiddal és próbálj kialakítani barátságokat, különben lassan fognak telni a napok. (Nem tudom, mennyire vagy félős, csak azért írtam.) Próbálj minél több iskolai rendezvényen részt venni. Ismerkedj más diákokkal is, ne csak a saját osztályodból legyenek ismerőseid.
Figyelj a kinézetedre, törődj a külsőddel, mert a középiskolások sokat tudják az embert cikizni... Nem mondom, hogy légy tömegember, inkább alakíts ki egy stílust magadnak, ha még nincs, de pl. figyelj a testsúlyodra meg az öltözködésedre, hajadra...
Tudom, hogy nem erre kérdeztél, de még néhány tanács, amik jól jöhetnek:
Ne érdekeljen senki és semmi, tanulj sokat, szerezz jó jegyeket, mert fontos lesz két év múlva, amikor már el kell kezdened azon gondolkodni, hogy hogyan tovább, mit kéne tanulni, stb... Ugyan még ráérsz, de már most elkezdhetsz gondolkodni rajta. Főként az idegen nyelvekre feküdj rá és ha meg tudod tenni, már ez alatt a 4 év alatt tegyél nyelvvizsgát!
Első: Köszönöm. Ezek közül minden hasznos volt! Megfogadom, és köszönöm, hogy írtál. :)
Második: Az első benyomás ilyen fontos lenne... Mellesleg én is ilyen vagyok de akkor majd változatok. Neked is köszönöm, hogy válaszoltál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!