Miért csaltam az angol tzben?
Hogyha egyszer letettél egy dolgozatot a tanár asztalára, akkor utána már nem javíthatod ki. De szerintem ez teljesen logikus.
Mit kéne tenned? Szerintem semmit, a tanár biztos rá fog kérdezni, hogy elgondolkoztál e rajta. Megmondod, hogy igen, és hogy sajnálod. Az már rajta múlik, hogy beírja e vagy sem az egyest.
Én is csináltam ilyet,sőt nem egyszer :D a mi osztályunk puskázásból *5-ös volt. Én sose buktam le az 5 év alatt.Mások igen.
Ne emészt magad emiatt,nem történt eget rengető dolog.
Természetes, hogy ez emészt most téged. Annyira tényleg nem világtragédia, de elég pocsék érzés lelkiismeret-furdalással küszködni. És jó lecke.
Én nem vagyok puskázós típus, szerintem képességem sem lenne rá. Tudni kell rólam, hogy elég maximalista vagyok. Nemrég megtanultam, hogy mi az, amire gondolni kell, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk. Osztálytársaimmal fél év különbséggel nyelvvizsgáztunk, én 83 százalékot értem el, az egyik osztálytársam, aki régen sokat piszkált, 90-et, és nem tagadom, hogy eléggé irigyeltem. Aztán így egy év távlatából elmesélte órán, hogy hogyan puskáztak ki és csaltak mindenfélét a nyelvvizsgán. Lehet, hogy én kevesebbet értem el, de legalább az a 83% maximálisan az enyém. Lehet, hogy vétettél egy hibát, de az a dolgozat a te tudásod (lett volna), és ha csak egy hiba van benne, büszke is lehetsz rá, az jó eredmény. Tegyél meg mindent, ami tőled telik, gondold át a válaszokat, és jó eredményeket fogsz elérni a TE tudásoddal. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!