Mit gondoltok, nem hiteltelen az, ha egy testnevelőtanár kövér?
Figyelt kérdés
Nem vezet ez a diákok részéről motiválatlansághoz?2014. ápr. 5. 18:23
11/15 anonim válasza:
Hát én nem tartom az ilyen tanárokat hitelesnek. (persze ide nem tartozik bele az, ha betegség miatt kövér)
Nem tudom, de engem ez nem motiválna, mert utálom a "bort iszik vizet prédikál" típusú embereket. Ismerősömnek olyan tesitanárja volt, aki biciklivel ment utánuk, amikor hosszabb távon futottak.
Lehet erős a véleményem, de szerintem az ilyen nem tanárnak való. Utasítgatni, semmit meg nem mutatni, dirigálni mindenki tud. Ehhez nem kell tanári végzettség.
12/15 anonim válasza:
Én ismerek olyan testnevelőtanárt, aki órán rendszeresen csokit eszik, és több olyat, aki dohányos.
13/15 anonim válasza:
Én szeretem a testnevelés tanárom mert mindig csinálja velünk a feladatokat de mondjuk ő 25 éves így nem nehéz de nekünk ez egy plusz motiváció hogy nem csak dirigál hanem meg is tudja csinálni amit mond de mondjuk ő nem kövér sőtt .
15/15 anonim válasza:
Nekünk kövér tanárunk volt, a legviccesebb dolog az volt amikor kint futottunk a városban ő pedig robogóval jött utánunk. (Ebből biztos sok ottani tanuló rájön, hova is jártam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!