Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Azt gondolhatja, hogy tetszik...

Azt gondolhatja, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Nyolcadik osztályba járok. Van egy osztálytársam, nem az a kimondottan jóképű fajta, alacsony is... Mindenki szerint ronda. De szerintem nem. Nagyon okos, csak kicsit furcsa tud lenni. Én is ilyen vagyok, ,,okos, de dilis". Ötödik óta egy osztályba járunk, de tavaly beszélgettem vele először egyszer, idén pedig úgy háromszor, nem túl sokat. Ilyen kis hülyeségekről, mint hogy egy filmen láttam, amint német gyerekek belesétáltak egy óriási húsdarálóba. Erre azt válaszolta, hogy ,,Akkor te már mindent láttál". És mindig mosolygok rá. Nem tudom, akaratlanul is. És ő is mosolyog rám. Olyankor elfordulok, valószínű, hogy teljesen elpirulok. Ha az osztályban valaki valami óriási baromságot mond, általában egymásra nézünk és nevetünk, de nem beszélünk szinte soha. Órán néha ránézek, szinte mindig észreveszi. Ma amikor pont arra fordultam, ő nézett engem...

Karácsony után én adtam neki ajándékot a suli előtt az órák után, és a legjobb barátnőm szerint teljesen elvörösödött közben a fejem. Másik barátnőm, aki nagyon jóban van vele, megkérdezte tőle, hogy mit szól az ajándékhoz, és azt mondta, hogy ,,Pozitívan érintett. De ne érts félre!"

Egy osztálytársunk, aki szegénykém nagyon együgyű, megkérdezte tőle, hogy járna-e velem, aztán ugyanezt tőlem is megkérdezte, s mint kiderült, mind a ketten azt válaszoltuk, hogy még senkivel sem szeretnénk járni, mire az a csaj kikiabálta, hogy tökéletesen összeillenénk. Én pedig nagyon zavarba jöttem.

Magam sem tudom, hogy tetszik-e, és azt sem, hogy vajon-ő mit gondolhat rólam...

2014. ápr. 4. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem már megfordult a fejében. De ez akár egy kellemes barátság kezdete is lehet.
2014. ápr. 4. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem muszáj ám egyből járnotok. Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, lehetettek simán jó barátok is. De ha ebből később más is alakulna, kapcsolat, azt sem kell elnyomni, féltve a barátságot. Viszont ne hagyd, hogy elvesszen kettőtök között a szimpátia, hisz ha végeztek a nyolcadikkal, könnyen megszakadhat az egész. Kár volna hagyni és veszni ezt köztetek.
2014. ápr. 4. 18:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Egyébként gimnáziumba is ugyanoda megyünk és osztálytársak leszünk ott is...
2014. ápr. 4. 18:39
 4/4 anonim válasza:
Ne érts félre, de nekem olyan "első szerelem" szimatom van. Ahogy leírtad, szerintem te is rájöttél, hogy valószínűleg tetszetek egymásnak. Az, hogy most nem akartok járni senkivel, az idő eldönti, ha ugyanabba a suliba mentek, a későbbiekben még bármi lehet, bőven ráértek, és tényleg lehet, hogy csak barátságot éreztek egymás iránt, ezt is az idő eldönti, de az, hogy elvörösödtél, és ezt te is tudod, valamit mégiscsak jelent. Nem kell feltétlen beszélni ahhoz, hogy tudd, ki a "lelkitársad", szavak nélkül is meg lehet érteni a másikat.
2014. ápr. 4. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!