Szeretnék megszivatni egy nálam 2 évvel idősebb fiút, aki megalázott a barátai előtt. Mit tegyek?
Ha már csaj vagy, hívd be valahogy az ágyadba, majd kötözd ki.
A többi magától értetődő.
Szerintem beszéld meg vele a dolgot. Ez az egymást szivatás eléggé gyerekes,és egyáltalán nem jó ötlet,..nem vezet semmi jóra.
Biztos el tudjátok rendezni értelmes ember módjára.
A bosszú mindig bosszút szül.Még fiatal vagy ahoz,hogy ezt most meg értsd.
A szomszédom egyszer meggyújtotta a szalmakazlamat mert oda látott beszaladni egy görényt...a kazal leégett,nem is oltottam(a görény tuti,hogy nem sült meg)és meggyúlt a szomszéd háza is,de eloltottuk Ő és én ketten.
Ő sirva térdepelt előttem könyörgött,hogy bocsássak meg neki.Nem szóltam semmit haza mentem,azóta is nagy bűntudattal/fájdalommal él...mikor iszogat egy kicsit mindig átjön és sirva mondja,"ha Te nem segitel leég a házam,Köszönöm-Köszönöm"
Amikor legközelebb látod akkor üsd tökön izomból és utána csak annyit mondj hogy pinguin menj távolabb és kezdj el rajta röhögni:) utána nem szivat meg többet és szerintem barátai se lesznek ha megtudják hogy összeverte egy nála 2 évvel fiatalabb lány:)
ez kicsit troll amúgy de ha megérdemli hát megérdemli:D
ja és vedd fel videóra és küldd át az e-mailemre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!