Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen (volt) a középsulis...

Milyen (volt) a középsulis életed? Szereted?

Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 13:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Rossz. Sosem vagyok elég jó.. Nem szeretem.
2014. márc. 16. 14:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Életem legjobb évei! Jó osztályközösség, sok program, mindig mentünk valamerre. Az egyetemet viszont utálom. Alig van időm valamire munka+suli mellett, örülök, ha aludni tudok...
2014. márc. 16. 16:23
 13/20 anonim ***** válasza:
nagyon jó..én imádok bejárni....pedig nem vagyok egy jótanuló XD
2014. márc. 16. 19:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Züllött, céltalan, szélsőséges, eseménydús.
2014. márc. 16. 19:23
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. :) Azért kérdeztem, mert én hamarosan elballagok, és idáig nem szerettem suliba járni, az osztály miatt, de rájöttem, hogy vannak értékes, kedves emberek! Szóval az utolsó évemet imádom, és sajnálom hogy vége lesz.
2014. márc. 16. 20:00
 16/20 anonim ***** válasza:

A mi osztályunk eléggé széthúzó volt, így nem volt jó a társaság, mindig klikkekre szakadtunk, szinte soha sem értettünk egyet dolgokban.

Általában jóval több pénze volt az átlag osztálytársamnak, mint nekem így ez sem segítette a dolgokat. Volt egy "szegényebb" klikk is pl, de olyan komoly harag nem volt, vagy kimondott keserűség sincs bennem emiatt.

Azért voltak jó bulik is néha, meg jó kirándulások. Elég rendesen ittunk is! :)

Mindenesetre könnyen elballagtam 8 év gimnázium után és különösebben most sem hiányzik, én speciel az egyetem alatt jobban éreztem magam, mióta dolgozom és önállóbb vagyok pláne jobban érzem magam! :)

29F

2014. márc. 17. 12:02
 17/20 anonim válasza:
szar. sok elfoglaltság, nulla önrendelkezés, filléres gondok.
2014. márc. 18. 12:57
 18/20 anonim válasza:
Helló! Most vagyok 10.-es és eddig jól megy. Én megtaláltam a helyem az osztályban. Én ilyen hajtós fajta vagyok, így nekem tulajdonképp csak ez számít, az eredményeim. Azok egész jók, így a környezet nem számít. Van egy igazi barátnőm, akivel bármikor tudok beszélgetni, ezért a többi gond nem számít igazán.
2014. márc. 18. 18:26
 19/20 anonim válasza:
Visszanézve eszméletlen jó. idővel minden megszépül. Én 5 éve érettségiztem.
2014. márc. 19. 14:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Sz@r a köbön. Köcsög tanárok. Barmok a padokba. Kamuzások összevissza. Hányás
2014. márc. 21. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!