Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ez a menő a tiniknél?

Miért ez a menő a tiniknél?

Figyelt kérdés

Én is 14 éves vagyok de soha nem fordult meg a fejemben, hogy cigizzek. Az ismerőseim 90%-a 13 évesen cikiznek, annyit isznak hogy telehánynak mindent és sokan már nem szűzek. Állítólag nagyon nem szeretnek cigizni csak azért csinálják mert menő, és nem is tanulnak. Sokan meg is buknak meg 3-assal zárják őket le évvégén.

Én nem vagyok sem prűd sem primitív. Mindenből 5,0 ra zártak le félév kor , mindenki imád sokat nevetek, csinin öltözködök es sok barátom van de nem értem, hogy más miért gondolja hogy cigivel lehet csak menő? Én is ittam már alkoholt de nem hányásig ész nélkül! Ugy gondolom hogy ez még nem gáz. Jól megneveltek és mások szüleit is ismerem es tok normálisak a gyerekeik megis ilyen hülyék. Velem van a baj?hogy így gondolom

2014. márc. 13. 17:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bocsi hogyha rosszul fogalmaztam...én nem gondolom magam királylánynak és nem szeretném hogy beképzeltnek gondoljatok:( nem azért írtam ezeket a "mindenki imád/mi is a menők köze tartozunk" ezt arra értettem hogy a barátaim szeretnek. Nincs sok barátom csak pont annyi amennyi kell5-6igazi szóval bocsi hogyha furcsának tűnt
2014. márc. 14. 18:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Veled nincsen semmi baj, inkább a többi tinivel.
2014. márc. 14. 20:33
 13/15 anonim válasza:
63%

veled semmi baj,sőt bárcsak így gondolkodnánaka a többiek is! Személy szerint én is kilógtam annó a sorból, pont azért mert nem ittam magam részégre és mert az olyan lányokat akik (min. 16 ) alatt nem voltak szüzek lenéztem és k@rvanak tartottam őket, mivel olyannal feküdnek le akik egyáltalán nem szeretik őket csak egy jó menetet akarnak, nem tudják a szeretkezést értékét megbecsülni és odadobták magukat bármelyik par@sztn@k. A cigi nem menő ,hanem gáz ( Mivel én fiú vagyok én is dohányoztam persze 16 és 19 éves korom között, és visszagondolva semmi értelme nem volt.) 21 éves vagyok most és egy kapcsolatom volt, pont azért ment tönkre mert a lány olyan volt mint amit leírtál kedves kérdező: lerészegedett és csak a buli érdekelte ( 19 évesen...) én pedig már komolyan terveztem a jövőre. a 20 felettiek között is vannak még iylen gyerekek (főleg itt az egyetemen) és nem értem őket miért kell hányásig inni. Lényeg egy szóban: te viselkedsz normálisan és így tovább! Egyre kevesebb a normális ember sajnos.

21/F

2014. márc. 26. 11:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi:) tök jó hogy fiúként is így gondolod!:)
2014. márc. 26. 15:25
 15/15 anonim válasza:
bocsi h megkérdezem de melyik suliba jársz/jártál? Eventus?
2014. nov. 27. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!