Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy fiúról van szó. Mit...

Egy fiúról van szó. Mit tegyek? (14)

Figyelt kérdés
Nem tudom mitt tegdek?Szoval az a helyzet hogy egy fiu nagyon belém esett es mondta is de nekem nem tetszik. Nagyon kedves de nem az esetem. Rámmozdult es ug hogy megfogta a kezem es elkezdte simogatni. En nem vettem el a kezem mert nagyon jol esett es ram kulcsolta. En ezt nem ertem nem tetszik de megis azt akarom hogy fogja a kezem. Akkor kost mi van???

2014. márc. 9. 19:54
 1/3 FIVESTAR ***** válasza:

nem lovik meg s pizsit?

Eltertem a tematol...

Szoval, mondd meg a sracnak, hogy mi a nagy harci helyzet, mert kesobb jobban fog neki fajni m, mintha most megmondod

2014. márc. 9. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Az van, hogy nem minden a külsőség. Gondolom ő az első, aki megfogta a kezed, és szeretetre is mindenkinek szüksége van. Csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek, főleg, ha jólesik...
2014. márc. 9. 20:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat majd minden jon magától csak olyan fura meg nem éreztem ilyet
2014. márc. 9. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!