Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak én csalódtam az iskolatár...

Csak én csalódtam az iskolatársaimban?

Figyelt kérdés

Tavaly költöztünk el, és amikor bementem az osztályba mindenki nézett, aztán amikor kicsengettek odamentem ismerkedni, de mindenki leszart. Csak folytatták a beszélgetést, mintha mi se történt volna. A lányokban is csalódtam. A régi sulimban a lányok tök rendesek és aranyosak voltak, itt meg mindegyik egy női-páwa, bunkó,lenéző vagy beképzelt. Mostanra nagy nehezem szereztem egy lány barátot, aki nemrég jött, meg 3 fiút.

16 F

2014. febr. 19. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Én például még nem csalódtam az iskolatársaidban.
2014. febr. 22. 18:06
 2/3 anonim ***** válasza:
hát attól is függ, milyen közegből érkeztél hová... pl egy vidéki srác nehezen illeszkedik be egy fővárosi suliba, mert tök mások a szokások, más a stílus, az öltözködés, stb. tényleg így van... bár a fiataloknál nem okoz gondot a másság elfogadása, csak inkább cikinek tartják, ha nem olyan, mint a többiek... szerintem próbálj nyitottabb lenni, de ne másszál rá senkire se és ha megismernek, lesz közös témátok, közös élményeitek, akkor könnyebben befogadnak
2014. febr. 22. 21:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Pestről költöztünk Győrbe.De amúgy köszi a tanácsot
2014. márc. 4. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!