Csak én csalódtam az iskolatársaimban?
Figyelt kérdés
Tavaly költöztünk el, és amikor bementem az osztályba mindenki nézett, aztán amikor kicsengettek odamentem ismerkedni, de mindenki leszart. Csak folytatták a beszélgetést, mintha mi se történt volna. A lányokban is csalódtam. A régi sulimban a lányok tök rendesek és aranyosak voltak, itt meg mindegyik egy női-páwa, bunkó,lenéző vagy beképzelt. Mostanra nagy nehezem szereztem egy lány barátot, aki nemrég jött, meg 3 fiút.
16 F
2014. febr. 19. 14:45
1/3 anonim válasza:
Én például még nem csalódtam az iskolatársaidban.
2/3 anonim válasza:
hát attól is függ, milyen közegből érkeztél hová... pl egy vidéki srác nehezen illeszkedik be egy fővárosi suliba, mert tök mások a szokások, más a stílus, az öltözködés, stb. tényleg így van... bár a fiataloknál nem okoz gondot a másság elfogadása, csak inkább cikinek tartják, ha nem olyan, mint a többiek... szerintem próbálj nyitottabb lenni, de ne másszál rá senkire se és ha megismernek, lesz közös témátok, közös élményeitek, akkor könnyebben befogadnak
3/3 A kérdező kommentje:
Pestről költöztünk Győrbe.De amúgy köszi a tanácsot
2014. márc. 4. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!